Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

БДЖ 44 179.0

<< < (9/14) > >>

daddy_g:
Поработих малко днес по модела.
Много големи благодарности на Иво - боята е страхотна.
Монтирах табелките и боядисах плуговете.
Остана да сменя блендите на едната талига, изолаторите по покрива и прозорците.

JORDAN:
Чудесен е !!! :good:

zazo:
Слави, няма да се сърдиш, Тони също да не се обижда, но е далече от добър модел. Знам че не може по-добре. Трябва да се търят други варианти според мен.

daddy_g:

--- Цитат на: zazo link=topic=4157.msg89406#msg89406 date=1369506638 ---Слави, няма да се сърдиш, Тони също да не се обижда, но е далече от добър модел. Знам че не може по-добре. Трябва да се търят други варианти според мен.

--- Край на цитат ---

Коле грам не се обиждам. От това по добре не може да стане този лок. Другите съм ти казал..Чешка коруба и пълнеж на Роко...както 42-ката..тогава резултата е идеален :)

mitko0888:

--- Цитат на: daddy_g link=topic=4157.msg89411#msg89411 date=1369515532 ---Коле грам не се обиждам. От това по добре не може да стане този лок. Другите съм ти казал..Чешка коруба и пълнеж на Роко...както 42-ката..тогава резултата е идеален :)

--- Край на цитат ---

До колкото виждам на снимките и 42-ката на чехите е някаква тяхна смолна отливка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия