Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

макета на Ванката86

<< < (4/14) > >>

mill:

--- Цитат на: vankata86 link=topic=4158.msg86424#msg86424 date=1359908032 ---С времето и много зор  всичко ще си дойде на мястото.

--- Край на цитат ---
Все едно автомобила да го сглобят  и тогава да го вкарат за боядисване...не те упреквам,ама ще ти е  трудно по начина по който си "наел" :)

vankata86:
Макета ми няма нищо общо с автомобила ,идеята ми е съвсем друга ,но явно не ме разбирате.Та замисъла е следния полагам трасето,после инсталацията,после зградите,които съм решил да взема и накрая полагам разкрасяването откъм пътища планини,треви ,дървета и други разни.Това е! :)

Adrian:

Тези прекрасни старили и патили хора любезно ти обясняват , че ще е трудно да сложиш инсталацията , след като си положил трасето .
Има си последователност на работите по един макет  :good: , ще се наложи да разбиваш и къртиш това , което си направил.

Best Ripper:
Опитваме се с колегата просто да ти обясним, че последователността на правене на макет е коренно различна. При теб е правилна САМО теоретичната част - кое след кое да се направи, но практическата ти е нагоре с краката...  :pardon: Само ще ти отбележа, че баластирането спада към довършителните работи, а при теб е едва ли не първото и най-важно. Би ли обяснил сега, след като си баластирал част от трасето /забележи, дори не си наредил цялото, да не говорим дали изобщо си го пробвал електрически кое как работи/, как ще "наденеш" стрелката, за която си оставил място на първата снимка горе?  :hi: Според мен залагаш основно на принципа: "Защо трябва да е просто и лесно, когато може да е сложно и тежко?!"  :blink: Ама изборът си е твой...

vankata86:
Трасето ще го довърша след някой ден,овалът е завършен външния дори съм пуснал един бр110 с 3 товарни вагона да щъка по него.Като успея да си набавя нужните материали и го завърша после ще се види дали ще стане добре или не.Приемам че може да бъркам отностно последователността на стъпките по създаването на макета,но едва ли ще е пагубно ,че съм положил баласта сега ,а не след като завърша другите неща.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия