Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Темата на благодарността

<< < (3/4) > >>

n_sirakov:
 :hi: :drinks: :drinks: :drinks:

Best Ripper:
Да сме живи и здрави, другото все някак ще се нареди...  :drinks:

gzo:
Аз пък искам да благодаря на Миро, че специално заради моето "врънкане" би път за да ми свърши работа. Ходи да ми сваля рамерите на един гаров часовник, че да има сега какво да гледат миниатютните ми човечета, докато си чакат влака.
За съжаление още не се познаваме лично, но по всичко личи, че е сърцат човек. Дай боже повече такива люде не само в хобито, а и извън него  :hi:

mill:
Без съмнение всички грижещи се за този форум залужават огромно БЛАГОДАРЯ! Но за мен има двама души ,които никога няма да забравя как ме въведоха в моделизма! Владо,който ме допусна до макета си ,без изобщо да ме познава.Всъщност за първи път се видяхме у тях.Страшно му "завидях" ,че леглото му беше до макета  ;D,ерген човека  :yes: И Спас ,който пък в продължение на месеци ми обясняваше кое какво значи от немските каталози и всичко за което го попитам.Благодаря и на Жоро,Марио,Васко,Зазо,Пачката :hi:

Величко:
Аз искам първо да се извиня на "Зазо"! :hi: След което и да му благодаря, че ме остави тежко "ранен", но не ме "уби" :haha: Също така се извинявам и на останалите, които съм засегнал, когато "нахлух" тук, особено на по-възрастните от мен :hi:
Специално благодарско и за Миро, който е нещо като майка "Тереза" във форума. Наздраве, майко :lol: :drinks: :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия