ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

представяне на Преслав Милков

(1/3) > >>

Преслав Милков:
Привет от мен , казвам се Преслав Милков на 18 години от град София, уча в Национално училище за изящни изкуства " Илия Петров " специалност графика . От близо 2 години се ровя из форума и се запалих по жп моделизма ,от тогава започнах и да сабирам леко по-леко моя подвижен състав , който едва ли ще ви впечатли особенно ,но сега реших ,че вече е време да се разкрия пред вас  ;D и да започна да градя мои собствен макет.

пс. Малко по-кусно ще представя наличния си подвижен състав в Мy colection.

с уважение : Преслав Милков

Величко:
Браво, Преславе :clapping: Много успехи с хобито! Аз самият съм нов, даже не съм си представил колекцийката :blush2:
Ама скоро и аз ще "изригна"

п..п. как ти е мивката :lol:

Преслав Милков:

--- Цитат на: Велко link=topic=4176.msg86787#msg86787 date=1360872174 ---Браво, Преславе :clapping: Много успехи с хобито! Аз самият съм нов, даже не съм си представил колекцийката :blush2:
Ама скоро и аз ще "изригна"

п..п. как ти е мивката :lol:

--- Край на цитат ---

благодаря ;D иначе мивката е добре тече си  ;D

ivo:
:) художник ... браво колега. Смяташ ли да атакуваш ;) академията и с каква специалност.

Добре дошъл във форума и ти пожелавам успехи със хобито.  :good:

Преслав Милков:

--- Цитат на: ivo link=topic=4176.msg86789#msg86789 date=1360874751 ---:) художник ... браво колега. Смяташ ли да атакуваш ;) академията и с каква специалност.

Добре дошъл във форума и ти пожелавам успехи със хобито.  :good:

--- Край на цитат ---

Ами със сигурност ще продължа обуччението си , но се замислям дали да е в България ,просто смятам че това с което искам да се занимавам няма развитие в нашата родина  :) :) :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия