Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

"История и развитие на ЖП моделизма в България"

<< < (7/20) > >>

Vlado:

--- Цитат на: pach link=topic=4183.msg86979#msg86979 date=1361262532 ---Доколкото знам има хора които държат тясна връзка с човек от екипа на Симеон ІІ и се учудвам защо
просто не попитат за по-точни данни поне за неговия баща (Борис ІІІ).

--- Край на цитат ---

Ето оттук ще е най-сигурно! С интерес ще чакаме информация от тези хора!  :good:

Adrian:

Според мен може да се спомене с 2-3 реда като интро , просто аз не смятам ,че историята почва чак оттам

schatsi:

--- Цитат на: Vlado link=topic=4183.msg86980#msg86980 date=1361262761 ---
--- Цитат на: pach link=topic=4183.msg86979#msg86979 date=1361262532 ---Доколкото знам има хора които държат тясна връзка с човек от екипа на Симеон ІІ и се учудвам защо
просто не попитат за по-точни данни поне за неговия баща (Борис ІІІ).

--- Край на цитат ---

Ето оттук ще е най-сигурно! С интерес ще чакаме информация от тези хора!  :good:

--- Край на цитат ---

Владе що се правиш на ударен с мокър парцал... Нали именно ти се занимаваш с" Царската гара" и обяви по телевизията  и тук, че си се срещал с адвоката на Симеон II ...даже и някави снимки публикува.... Така че недей да сромничиш. :hi:

Vlado:
Че аз да не съм единствен на света. Ако се имаше предвид мен, щеше да е написано моето име. Под "хора" не разбирам себе си.  :hi:

п.п. И не е адвокатът, а личният биограф на Н.В. - д-р Ивайло Шалафов.

Gervasii:
Историята на хобито и моделизма започват 1859 г. със създаването на Мерклин, Германия и ние като стари съюзници след 1878 се включваме активно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия