Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
"История и развитие на ЖП моделизма в България"
Adrian:
Много ми се иска историите , които се разказват тук да бъдат събрани под формата на виртуален разговор и качени на сайта ; някаква схема в табличен вид да обхваща епохите на р-е на жп-моделизма и после спомените от хората -
да се запази за поколенията ! Това е важно и надъхващо !
pach:
Хайде да не бързаме - така или иначе, все пак едва сме започнали темата (и десетилетията).
Та то само Ясен още не е приключил.... :hi: :yahoo:
Сега буквално имам по няколко начални факта от почти всяко десетилетие + уточнени малко повече имена.
Когато темата се изчерпа, ще я съберем в началния (ти) или краен пост и тогава всичко ще е чисто инфо
събрано на едно място.
По мой прогнози и очаквания за хора които ще се включат, темата може би ще стане около 50 стр.
Да не забравяме, че и в момента текат "преговори" старите моделисти да предоставят информацията която имат.
Дори знам за доста интересни документи от ..............(приетна изненада за много хора) + истинските истории на известни случки,
но да видим дали ще се появят, тук...или въобще на бял свят.
Дано не ги отблъснем само.... :scratch_ones_head:
:yes: :hi:
ritchie:
--- Цитат на: hristo link=topic=4183.msg87032#msg87032 date=1361309801 ---
Ако ще е интересно мога да изровя снимки на макети и модели правени тогава ( период 1970-1985г.),
--- Край на цитат ---
Чакаме ги с нетърпение !
piko1:
така значи започвам може би ще ви отегчи
1988-1990
това е периода в който получих първите си влакчета никой в семейството ми не е свързан с жп транспорта ( освен кръстниците ми ) както и с Авиацията те двете са тясно свързани и по нататък ще разкрия защо
обожавам да разглобявам и да сглобявам от малак първия път когато съм си расглобил влакчето съм бил на 4 ( според твърдения на майка ми съм го сглобил след това и си е работило докато не се е появил страшния разрушител сестра ми тук се намесва и баба ми един от това е човека който е виновен за любовта ми към влаковете самолетите и едно друго което тук няма да назова
1990-1994
затишие местил съм се 5-6 пъти в този период не е имало време а и място за влакове и самолети в живота ми
1994-1996
10 започнах да чета първата книга която тогава прочетох беше ЖП Моделизъм на Ботев
тук е и първата ми любов така да се изразим това е на около 8 години за мое щастие или не бащата на първото ми гадже се заниамваще с жп транспорт и жп моделизъм и освен първата си целувка е и първия ми спомен за истинско локомотивче бащаи ( Гонгалов ) разбра за това че харесвам влакове в това време единствените влакове които имах бяха плод на моето въображение представени под формата на блокчета лего а при мен то беше пълни 2 кашона от 21 инчови телевизори
и както си говорихме той отвори един шкаф и о чудо 7-8 кутийки с локомотиви най голямо впечатление в мен и до сега остави един Е11
чарвеничък малак тук може би е мястото да спомена че мога да съзерцавам локомотив с часове и дума да не пророня за моя жалост или за мое щастие при вида на това което се случва пред очите и Майката на това момиче започва да я отдалечава от мен ( още един в семейството който вместо да купи на жена си сервизи и други такива благинки от Германия ще влезе в някой хоби шоп и ще похарчи всичките пари за локомотиви вагони и тн явно не и се искаше и дъщеря и да тръгне по нейния път ) видях и първия макет в неговото мазе огромен за тогавашните ми представи а може и сега да е огромен не помня много добре
и тук сякаш нещата се размиват с авиацията винаги съм бил раздвоен а списание КРИЛЕ направо ме захвърли към нея изведнъж забравих за влакчетата и всичко свързано с тях е поне за около година
1997-2000
1997 бе началото на първият ми макет две елипси с две стрелки 2 на 3 метра по това време майка ми ми купи 2 Механо сетчета едно то с един зален локомтив ( което се оказа репрезентация на американски машина и то доста сполучливо ) след това и един френски локомотив направо полу готов макет сет и така заедно с историите за червеният барон, Месершмит Ме-109 и МиГ-29 вече с макет и жаден за знания
се сдобих и с първите си книги за влакове Парни локомотиви серия С жп моделизъм за начинаещи на Фрезиър започнах лека по лека отново да се насочвам към влаковете и тогава се появи господина с новото Пико на два поредни коледни панаира и след това разбрах за Хоби Свят и там се запознах с Жоро от които фактически си купих първия собствен локомотив една Людмила на пико но края на 2000 е и началото на отмиването на хобито аз вече се занимавах с истинските влакове бях реално погълнат не познавах много хора които да се занимават с това но благодарение на Кондаков главния редактор на списание жп транспорт се запознах с Деянов старши който за мен се бе превърнал в комир и все още е
1998 година бе и първото ми каране на влак 2 пълни курса софия-банкия-софия а за ученик ех тези ученически години доакто мойте съученици учеха за дробите аз четях за самолети и влакове тук мога да спомена и една от най смешните забележки който се е появявала в моите бележници между 2 и 8 клас неколкократно " Ученика чете в час " но тогава учителите ми бяха млади не бяха се зблъсквали с такова животно с обучителни проблеми като мен на мен не ми трябваше да пиша в час запомнях само докато слушам и виждам какво пише на дъската много хора си мислят че съм 2ка джия поради начина по който пиша това не ми пречеше да съм много добър ученик и с оценки под 5 да не съм се връщал в къщи
2000-2006
от 2000 започна да се оформя вече и желанието да реализирам моята мечта която по късно завистливи преподаватели отнеха да стана машинист
в този период литературата която притежавах растеше неимоверно всеки месец 3-4 до 10 книги и списания за самолети влакове и кораби
винаги съм бил сам те не е имало около мен хора които да ме разбират и така бях свикнал докато не се появи интернета през даилъп модем
мисля че първото ми същинско появяване като гост в форумите бе през 2000 или 2002 но тогава основно четях мненията на хората като мен с любов към авиацията
по онова време нямаше жп форуми в България камо ли за хобито да имаше наченка на такъв но хората в него бяха толкова студени че ако влезеш в противоречие
а аз тогава влизах в противоречие с много хора а и тогава не ми се разбираше какво пиша и много хора ме обиждаха но това не ме ядосваше напротив нараняваше ме аз бях дете на 14-15 години
а знанията ми бяха на 90% повече от тези хора по форумите но нямах начин да се изразя тогава най вероятно 2004 година дадох идея за раздел на криле за жп транспорт а като техния първи млад читател и абонат
имах малко по голяма тежест от обикновените потребители и така получи се раздела а аз като млад и глупав реших че са прекалено малко хората и че ще ползвам страниците на този форум за популяризиране
на жп моделизма и жп транспорта нямаше информация за почти нищо свързано с българските железници и с благословията на Кондаков лека по лека в отделни теми в кратце от албума на Деянов и от страниците на списанието
започнах да описвам с мой думи историята на БДЖ и локомотивния парк а интерес имаше за малак период от време в рамките на месец и половина събрах над 50 човека който им беше не само интересно но и забавно да коментират и споделят информация за железопътния транспорт (тогава форума на циров бе не повече от 5 човека които осмиваха новодошлите и ги гониха а тези които оставаха там бяха единици )
може да се каже че годините в които krile.net притежаваше раздел за жп транспорта бяха най щастливите ми
по късно осъзнах къде за жалост къде за смях че бях дал живот на едно невероятно място на което много по късно Марио евстатиев стана модератор в криле малко се здърпаха премести се и го нарече Български Локомотивен Форум
единствената разлика на този форум с тогавашния раздел на криле е разводняването с безсмислени раздели а след това с поведението си прогони много от хората в него и форума в момента е почти мъртъв
следва продължение...
ПП Понеже редакторката ми отсъства с reason : изпити го слагам така ако не можете или се затруднявате да го прочетете следващата част ще я обединя с тази но вече ще е минала през ръцете на редактор който ще поправи грешките ми и разбира се ще сложи препинателните знаци там където трябва :drinks:
Vlado:
Моите уважения към piko1 и Дади джи, но лично според мен, идеята да се създаде история на жп хобито ни не вписва в себе си всеки да опише биографията си (своето житие и битие). По-скоро трябва да следваме логиката на един учебник по история - там има описания на събития, организации и личности, като за последните (и то за много малка част от тях) следва да има повече биографични данни само ако са допринесли с нещо значимо за каузата или участвали в нещо основополагащо. Превърнем ли се в автобиографичен епос, до никъде няма да я докараме. Мое мнение!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия