Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices
Прочети преди да пуснеш първата си обява в ОКАЗИОН-а!
pach:
Бутони "отвори/затвори обявата" съществуват само докато не е изтекъл срока на обявата.
Така ли трябва да бъде? Би било удобно този бутон да съществува докато тече и
30 дневния срок за архив на обяват, защото тогава няма да се налага тя отново да
се "преписва" (както е сега), а само да активира наново (ако не е продадено разбира се).
pavel75:
--- Цитат на: pach link=topic=4184.msg94329#msg94329 date=1396330229 ---Бутони "отвори/затвори обявата" съществуват само докато не е изтекъл срока на обявата.
Така ли трябва да бъде? Би било удобно този бутон да съществува докато тече и
30 дневния срок за архив на обяват, защото тогава няма да се налага тя отново да
се "преписва" (както е сега), а само да активира наново (ако не е продадено разбира се).
--- Край на цитат ---
Би трябвало да го има този бутон след изтичане на 30-те дни. Можеш ли да направиш един скрийншот на изтекла обява и на активна да видим как изглеждат бутоните?
Best Ripper:
Pach, проблемът е в твоя телевизор. .и в ТВ на отделни други потребители. При мен всичко се вижда - именно на изтеклите обяви, мога да си ги отворя винаги. Ако наистина имаше проблем в сайта, отдавна да бяха изревали и потребителите с много обяви... А те нищо не казват и като ги гледам, си пускат отново изтеклите обяви без преписване...
pach:
Не знам дали е в моя телевизор, но не ми давай критерии за хората тук, защото някои даже си нямат понятие какво е обявя
за продажба, за търг и ...оказион дори.
Ето три скрийншота на три мой различни обяви.
Тази е изтекла миналата седмица:
и се наложи да я препиша защото виждам само тези бутончета.
Тази е актуална, но вече има бидвано в нея (играч в търг):
Тук също не виждам повече от два бутона...
А тази е актуална, но никой не е бидвал сума.
Тук виждам малко повече бутончета, които явно изчезват след като някои се включи в търга.
Та така...ако е в моя телевизор, какво да правя? (ползам ОС-Windows XP. a браузера ми е CHROME :blush2:)
pavel75:
На първата картинка пише, че има победител в търга и системата смята стоката по тази обява за продадена, не за изтекла за това нямаш този бутон.
За втората - в момента когато някой закупи стока или заложи на търг софтуера не позволява промени по обявата, защото няма да е коректно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия