Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
гара Гавраилово - мащаб ТТ
daddy_g:
--- Цитат на: Adrian link=topic=4204.msg87491#msg87491 date=1362844446 ---Определено тази гара ми изглежда ниска !?
--- Край на цитат ---
Гарата е сложена само за снимките...монтирана окончателно ще е върху подложка
stefanoff:
Принципно наистина изглежда ниска, и аз съм забелязал че доста от моделите ми се получават "Несъразмерни" но отдавам това, че човек никога не е виждал истинските гари под този ъгъл и начин. Един мъдрец беше казал "Човека е мерило за всичко" и липсата му (на човека) не може да даде реална престава за нещата. Пускам 2 картинки оразмерени, дори и аз се усъмних във мене и в технологиите, или колегата на лазера да е мащабирал нещо без да ми каже но всичко ми се оказва вярно и точно.
Все пак това е тестовото копие на гарата, и при забележки винаги мога да променя това-онова по желание на колегите.
Vlado:
Под релсите има подложка, а гарата е в ниското. Затова изглежда така! Според мен си е добре!
jopeto:
Същото ниво корк сложете от долу и вижте на някоя снимка горе долу колко е переона в действителност!
Vlado:
Още един модел е на път да види бял свят, този на клубната гара Гавраилово:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия