Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Търся съмишленици от Пловдив
Жоро:
Има и в Пловдив един Жоро, само дето се казва Виктор. И той има магазин, вика се "Книжарница Хобит". На ул."11-ти Август" 3а, има си и GSM 0885 553 374. Младежът е второ поколение хобист. Макетът на Паскалевиhttp://www.railwaypassion.com/?cid=53 е дело на баща му, по време, когато жп-моделизмът е бил нова дума у нас. Повечето от вас сигурно го познават, но нищо не пречи жужейки около него да се опознаете и да оформите клубни сбирки. И Рим не е построен за един ден. Така с малки стъпки, та до изложба на модули.
mill:
А кво ще кажете на следващата сбирка да се метнем здрава бригада машинисти на един автомобил и при бат Жоро,а?Ако имаш път към болница "Каспела" в Смирненски,всеки ден съм там след обед до към 17,30 ч.Питаш за рентгеновото отделение ,Димитър. ;)Няма проблем да ударим един лаф.
А и през магазина на Виктор да минеш,няма да съжаляваш.Много знай тоя човек,бреей.Тва немски,тва епохи- играчка му е ....
nikolayjpm:
Казвам се Николай Иванов от Пловдив
тел-685860
nikolayjpm:
Никой не се обажда !!!
Пловдив събуди се !
martzaro:
Ехооо и аз съм от Пловдиив. Казвам се Огнян Славков тел. 0885546525/ 0898798480/ 0878798480. Който желае да се ивдим и да обменим страсти и идеи е добре дошъл за да се видим
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия