Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Bullied

(1/2) > >>

bullied:
 :drinks:

KRAKOMOBILA:
Тройката е уникална!!!  :good:

Ivo Nedkov:
Ихааа, на това му се казва макет!!!  :clapping:
Голям, на нива, раздвижен...  :good:
Ще очакваме и една по обща снимка,
за да добием вид за трасето и за размерите на макета.

Vlado:
Направо страшно, а за тройката да не говорим - истинско бижу! В тази връзка заповядай в клуба ни - Клуб "Железопътен моделизъм - България", за да се запознаем, а в личен план, аз, като правещ някакви опити да моделира бг подвижен състав, те моля, на всяка цена донеси тройката, за да я видим на живо!  :good: :hi:

п.п. Подозренията ми се потвърдиха - тройката е дело на Стефан Деянов! Уникален и изключително ценен модел!!! Стефан ми обеща още нейни снимки, тъй че ще има и представяне... :good:

п.п. 2 И нейното представяне в Railwaymodeling - http://railwaymodeling.com/siff-m/projects/loco0300bdz/loco03.html

bullied:
Радвам се, че ви харесва. В момента макета е в процес на промяна и пререждане. Има няколко нови,все ощe празни, места койтп скоро трябва да се запълнят. В момента обаче не се занимаваме с него а с друг макет на едно обръщално, което изисква много точност , за да се получи поне 90% като истинското. Тройката през голяма част от времето е в кутията и се изважда за редки случаи. За клуба нямаме никакъв проблем да се присъединим.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия