Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Вагон ЕАОС БДЖ - баузац кит мащаб НО
mitko0888:
Блендите изглеждат добре.
Забележка: Обикновено в талигите за товарни вагони пружините са навити наляво или надясно, което означава че те са за различно колоосно натоварване. Тези като тирбушон са за 20 тона, а пък с обратната врътка - за 22.5 т. (например). Всичките трябва да са в една посока.
daddy_g:
Замисъла за талигата е да е изцяло баузац.
Използват се месингови втулки за лагеруване на колоосите.
Идеята ми дойде след като видях моделите на Male Zeleznice (TT) в сайта mojett.cz.
Ето как изглежда модела на талигата в ТТ:
Това позволява БДЖ вагони от типа ЕАОС, зърновозите, платформите Res да бъдат тотално разработени като баузац кит. На чертожната дъска в момента съм подхванал едни доста интересни вагони, а по точно хопер-дозаторите. Досега съм забелязал само една фирма да ги прави, руската Норкин моделс, но цената от 75 евро ми се вижда доста въпреки че е ецван от месинг. Сглобен е 225 евро.
В интерес на истината ми е любопитно мнението на останалите колеги относно този тип баузац китове (чешките модели също са от бирен картон и мукава) и изглеждат доста сполучливи и реалистични. Забелязал съм че повечето колеги си падат по стокови модели, нчкой от които обаче изглеждат малко дървено.Пак ще кажа че това е мое мнение по въпроса. Някой хора ми намекнаха да боядисвам с аерограф(съгласен съм покритието е доста по добро), но от друга страна пръскането със шпрея докарва един ефект който кара малко локомотива да изглежда като експлоатиран а не като току що излязъл от завода...има малко реализъм..малко се отклоних от темата за талигата, ако админите сметнат за необходимо нека преместят поста.Нека повече хора да си кажат мнението, все пак целта е да изкараме повече модели на БДЖ пък и на по ниски цени от западните.
pach:
Не ми стана ясно - показаната талига на снимките, нашенската за сглобяване ли е?
Горе на двете снимки е нашенската, а отдоле са чешките... :blush2:
(баузатц "говори" само на немскоговорящите).
Ако това е вашата (със Стефанов) става много добре.
Каква ще е цената на един комплект за сглобяване в ТТ? (комплект - 2 талиги).
Дали ще е комплектована с колооси?
Месинговите втулки са идеалната предпоследна стъпка към "висшия" пилотаж в моделизма ни!
(последната стъпка е истински лагери)
Поздравления, много ми харесват!
Дали имате намерение да разработите и от другия модел - "1XTa" или подобните и, масово все още ползван у нас?
ПП. Понеже и аз предпочитам боядисване с аерограф, може би трябва да предлагате модели за сглобяване и без боята.
Така всеки който пожелае ще може сам да "си осере" модела както си иска!!! :haha: :pleasantry:
:hi:
ПП2. От колко пласта е нашенската бленда и съответно дай дебелината в мм, моля?
stefanoff:
В момента дебелината и е около 4мм, 1 мм са "спирачните апарати", 1 мм е основната конструкция с пружините, 1 мм е "носача", и мм е капачката на лагерната кутия, НО, смярам да коригирам и да направя носача от 0,5мм и капачката на лагера 0,5 мм, така че сумарно, като не включвам спирачките, понеже те не са в конструкцията ще се получи 2мм + 1 мм спирачки. Пак споделям че това е доста предпремиерно представяне, направо си е копие нула и дефектите са безумно много , а и практиката показва че едва на 3-4 копие се отстраняват повечето от грешките, като прегаряне при гравиране и странни дупки тук и там. Относно другата талига, там е по-лесно и ще се получи доста по реалистична, понеже е с листови ресори, само да имам малко по-голям чертеж, междуосево разстояние и диаметри на наличните колооси, е и да намеря малко време да ги начертая:)
daddy_g:
Някой ако има в момента Роко-вски товарен вагон да му измери дължината на осите много ще ми помогне
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия