ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Представяне на brrrt

(1/3) > >>

brrrt:
Здравейте! Събрах смелост и аз да се представя. Казвам се Бойко Кузманов на 37 г. и съм лекар. Имам двама сина -на 11 месеца и на 5г. Преди няколко месеца случайно, търсейки играчка за големият ми син в Store.bg се запалих по влакчетата и от тогава се регистрирах във форума. Като малък имах едно ТТ влакче с три вагончета и два локомотива, с които много си играех, докато от тях не остана нищо. По принцип не разбирам нищо от моделизъм, ЖП дело, локомотиви, вагони, инфраструктура и т.н. и затова ме беше срам да пиша тук. Четох, гледах, купих си един Piko стартсет в HO и започнах да си правя макет. Нямам достатъчно време да се занимавам пълноценно с хобито, но напредвам полека учейки се от този форум и предимно от грешките си.

toniemi:
Здравей!
Няма страшно,всеки се научава.... :)
Чети,питай,...и ще стане :good:
Успех с хобито!

Best Ripper:
Добре дошъл!  :drinks:

Rizar:
Добре дошъл!  :drinks: И аз се запалих по жп моделизма от store.bg, но любовта към влаковете си я имам още от малък, просто от този сайт открих, че е имало такова хоби.  :)
Тук има много неща за четене. Чети, ако имаш въпроси питай, ще ти бъде отговорено.
От сърце ти пожелавам успех!  :hi:

Mixy:
Здравей и добре дошъл  :)
Питай смело, няма страшно. Не е срамно да не знаеш, никой не се е родил научен.  :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия