Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности
Среща 27.04.2013
emilchaushev:
Здравейте,
С поздрави за новия форум КЖМ кани всички желаещи на Ден на Отворените врати през месец Април.
Срещата ще се състои в събота, 27.04.2013 г. от 13:30 ч. в Клубното помещение
Темата е "Дизелова тяга". Без значение са епохата и администрацията.
За почитателите на ТТ могат да се донесат композиции, които да се карат на новите гарови модули, както и на трасето построено специално за срещата в Стара Загора.
ЗАПОВЯДАЙТЕ да се забавляваме, поприказваме и разведрим !!!
Извадка от променените правила на КЖМ, приети на Клубно събрание:
- "Дните на отворените врати" стават тематични.
- В "Дните на отворените врати" може да се кара само подвижен състав, собственост на Клуба. Изключение се прави само за посетителите, изрично поканени от Клуба със собствен подвижен състав, съобразен с темата на "Деня на отворените врати".
- Колелата на подвижния състав се чистят предварително
Всички са поканени да донесат свои композиции свързани с темата и да покарат върху клубното трасе.
Срещата ще се опитаме да излъчим онлайн на http://railwaymodellingclub.com/?cid=213
JORDAN:
До колко часа е срещата?
Питам, защото съм зает до обяд и ако може да се дойде по-късно.
Ще ми е интересно да разгледам.
emilchaushev:
Обикновено до 17-18ч има хора, след това е рисково. Ако искаш звънни ми преди да тръгнеш за да си сигурен и да не се разкарваш напразно.
emilchaushev:
В този ден на отворени врати, ще се карат и трите мащаба H0, TT, N.
За ТТ има дъска, както 6 прави ТТ модула, три от които гарови
За N се подготви представения ВМП в другите теми.
Липсва ни само Z....
Утре ще мислим как да разположим камерата така, че да се виждат и трите мащаба.
Best Ripper:
Заделете малко местенце. Поне аз очаквам приятна изненада от Тониеми... И негова нова, преносима маса в микромащаба... ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия