Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Каква сребристо-сива боя да купя и от къде ?

(1/4) > >>

JORDAN:
Намерих си в един кашон на тавана още няколко стари пътнически вагона, които имат следи от ползуване, фини драскотини и следи от времето по покривите.
Решил съм да боядисам на ново покривите на вагоните, след като ги разглобя, разбира се. :yes:

Тъй като не съм възстановявал до сега вагони или локомотиви, а и не съм особено сръчен, та да питам - Каква сребристо-сива боя да купя и от къде ?

Знам, че в магазините има различни бои, но ми се ще да ми отговорят хора, имащи опит в ремонтите.

Предпочитам ако има да е с някакъв пулверизатор.
Струва ми се, че така ще е по-добре нанасянето, отколкото с четка.

Има за ремонт и два локомотива, но ще питам в отделна тема - може и други хора да имат нужда от такива ремонти, та ще им е полезно да прочетат.

pach:
Off-Topic:Може би не трябва за всеки въпрос да си отваряш нова тема!?
Предлагам на администрацията да прехвърли този въпрос в ..."да попитам по опитните и знаещи"
или в друга подходяща за случая. Това че не е четено (то за боите нямаме много) не е важно,
но за всеки въпрос на всеки съфорумец, нова тема - къде ще отиде инфото!?
 :hi:
В такива случай може да се ползва линка - Информирай модератор, за да не се разтяга темата!

JORDAN:
Благодаря за отговора.
Явно не е добре да се пише в този форум.
Аз поне ще се въздържам.
Знаещите си знаят, другите .... супата.

pavel75:

--- Цитат на: JORDAN link=topic=4267.msg88446#msg88446 date=1365695645 ---Благодаря за отговора.
Явно не е добре да се пише в този форум.
Аз поне ще се въздържам.
Знаещите си знаят, другите .... супата.

--- Край на цитат ---

Не е нужно да се въздържаш от първият неудачен отговор. Не всички потребители влизат всеки ден и трябва да изчакаш някой имащ подходящата информация да я види и да ти отговори.

JORDAN:
Off-Topic:Даже и да съм задал въпроса си на неправилното място, нужно ли е един , считащ себе си за много по-знаещ , веднага да ме напада?

Що за поведение към новодошлите във форума?

Понеже четох и в други теми, прави ми впечатление , че въпросният Пач си позволява подобно поведение и към други хора.
Смятам това за крайно невъзпитано.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия