Привет!
Надали на мен ми се полага да отварям тази тема, щото не съм от клуба организатор, но считам повода за достатъчно важен:
На 18 и 19 май трябваше да бъде организирана Националната изложба на "Клуб стендов моделизъм България". Преди малко научих от колега , че изложбата се се отлага за октомври.
Молбата ми е, ръководството на КЖМБ да влезе във връзка с колегите от
http://www.scalemodelsclub.com/, за да не се получи дублиране. През октомври е и изложбата в Унгария.... Става завързано...
На изложбите на Клуб стендов моделизъм България, винаги има много интересни лекции, траещи по половин ден, че и повече. Последният път имаше от Манта клуб много интересни работилници,я възгеч с уоркшоповете

, по създаване на водни пространства, моделиране на фигури и т.н. Моделите са различни от жпто, но техниките са еднакви.
Имаше и една цяла маса с жп модели...
Надявам се, че недолюбването към г-н Венелин, който журира само тези жп модели, няма да е пречка за добрата работа с Клуб стендов моделизъм България, който си е самостоятелна организация. Все пак жп моделите са само една много малка част от цялата изложба...А ползата е за всички...
И имаме шанс да зарибим и от другите сектори на моделизма...