ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Нови атракционни пътувания по БДЖ, през годините!

<< < (4/21) > >>

Rado:
Няколко снимки от днешното пътуване на атракционния влак от гара Левски:

Влакът пристигна малко по-рано, отколкото е по разписание. Моментално от него се изсипаха 20-30 човека с фотоапарати и стативи. Докато протичаше смазването на 01.23, пътниците организирано отидоха пеша през линиите към депото, за да снимат изгниващия 17.68, (изглеждащ така през април 2012):

След това хората не се върнаха във влака, а го изчакаха няколкостотин метра по-напред - явно уговорката беше  да го снимат като потегля. След повторното му спиране в зоната на стрелките всички се качиха отново във вагоните и потеглиха за ГО.

Направих и три клипа, но са с недобро качество. Нямам регистрация в Youtube. Ако някой има желание да ги качи ще му ги изпратя по e-mail.

stefanoff:
Един въпрос , може да ви се стори лаишки , но аз да попитам.От къде се закупуват билети за нпътуване за  да се кача с малката  на атракционния влак на Каспичан и да се повозим до Варна в неделя????

TheJackal:
stefanoff, няма как да се качиш! Предварително е заплатено от чужденци и е доста дебела цената. Единствения вариант е да дебнеш кога има такива атракционни пътувания София - Банкя. Сега единствено ти остава да снимаш и да се радваш на локомотива и вагоните в Каспичан. 

mitko0888:

--- Цитат на: stefanoff link=topic=4278.msg91124#msg91124 date=1379138533 ---Един въпрос , може да ви се стори лаишки , но аз да попитам.От къде се закупуват билети за нпътуване за  да се кача с малката  на атракционния влак на Каспичан и да се повозим до Варна в неделя????

--- Край на цитат ---

Мисля че има още места за 22.09 - ето на този линк. 900 паунда без хотел.

За останалите дати не съм срещал кой какво е поръчвал. Пробвай на телефона на БДЖ - може да ти излезе късмета! Въпреки че е събота ...

stefanoff:
Мдааа, лошо, карай, спестявам едно ходене до Каспичан, ще си го чакам на гарата във Варна. Мерси за експресния отговор на колегите и им желая лек и спокоен уикенд.Поздрави

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия