ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Нови атракционни пътувания по БДЖ, през годините!
МАШИНИСТ:
КОЛЕГА bdz43r , голям проблем са незнайковците , които никога не са били нито машинисти , нито монтьори , нито техници , камо ли технически запознати и грамотни , или експлоатирали железниците.
То железницата , не е само да видиш влака на гарата и да се возиш в някоя каруца / пътнически вагон / като пътник , с или без багаж.
Какво им обясняваш за ток , напрежение и мощност?
Да прочетат стотина книги , да практикуват няколко години , да не знаят , кога е ден или нощ и дали аджеба , ще спреш или НЕ ДАЙ БОЖЕ , да видиш фарове срещу теб !!!
Иначе са специалисти , които никога не са влизали в локомотив или , пък карали влака.
Разликата между железницата и моделизма е такава , каквато е между нашата ГАЛАКТИКА и АНДРОМЕДА.
ВПЕЧАТЛЕН СЪМ ОТ АМАТЬОРСКИ ПИСАНИЯ НА НЕКОМПЕТЕНТНИ МОДЕЛИСТИ ЗА ПРОФЕСИЯ - МАШИНИСТ !
pach:
Все пак тук е моделен форум, в който всички хобисти имат желанието и възможността да научат винаги нещо ново,
както в моделизма, така и в бранша който се опитваме
да пресъздаваме, чрез свойте модели и макети!
А уважаеми Машинист, тук нито машинист,
нито МОДЕЛИСТ са мръсни думи!!!!
Ако си нямате форум професионалните машинисти,
или там надувките сред професионалистите не вървят,
или пък знаят просто точно ти какъв си,
ти се чудя какво правиш тук, сред нас - моделисттите,
които ти като професионалист явно презираш???
Може би тук все още не те познаваме и за това те "слушаме"!!!???
Но не се доверявай много, щото както славата се носи от уста на уста, така и затихва, особено когато човек се надява с нея!
ПП. И за да не чета изцепки по повод дружески срещи на гара Искър, или другаде, отивам да чета още книги,
но не тези които един професионал ми е включил в списъка, а каквито аз си избера, защото няма да се явявам на изпит за машинист, нито смятам да въздигам с моето присъствие (нали и за това се плащат заплати) в БДЖ. Поне това което такива професионалистите като теб го докараха ,( или гледаха как го докарват) до това жалко подобие на железницата.
Накратко за мен ти не си фактор,
за спор или каквото и да било повече!!!
Der Hetzer:
Ами нали затова сте Вие - професионалистите, освен натяквайки ни за своя героизъм, с който така или иначе сме запознати (имайки предвид условията в които работите при плачевното и окаяно състояние на БДЖ), все пак от време на време и да ни светнете от коя страна се кара влака, че току виж някой от назе, поради туй щото е виждал влак само на снимка и вече си мисли че е специалист, вземе та започне да си закача локомотивите в средата на композициите :hi:
МАШИНИСТ:
Поредната мерудия на манджата pach - КАЗАХ ТИ ДА НЕ СЕ БЪЗИКАШ С МЕН.
ЕЛА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕШ С МЕН И ЛИЧНО ДА МИ ГО КАЖЕШ ОЧИ В ОЧИ !!!
ЧЕТИ И ВЕСТНИК РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО , АКО ЩЕШ !!!
Mixy:
Приканвам всички участници да се придържат към темата за атракционните пътувания. Разясненията относно консумираната ел.енергия от пътническите вагони по отношение на отоплението е нещо, което считам за полезно (благодаря на Bdz43r за това), но останалите постове около и след това са си чист офтопик с елементи на заяждане. И понеже все още съм в празнично/почивно настроение, нека си останем само с това предупреждение.
Специално за Pach и Машинист: ако имате да си казвате нещо тук, нека е на лично съобщение. Повече предупреждения към вас няма да има.
Mixy
Администратор на Railwaypassion.com
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия