Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Малко макетче в Н0 - 220х150 см.
Ivo Nedkov:
Поздравявам те за напредъка!
Хареса ми основата и нестандартното задвижване на стрелките! :good:
А пулта за управление изглежда сложен, но пък после ще стане добре.
Успех и за напред...
mitko0888:
Я да драсна още няколко реда.
Пултът работи без грешка. Вътре е едно кълбо с жици, но всяко снопче проводници си е с куплунг, надписан с етикет от хартиено тиксо. Проводниците са многожилни, 0.22 кв. мм (достатъчно здрави и достатъчно гъвкави). Капакът се откача електрически за секунди, релетата са групирани на отделни платки - по-лесно се правят и по-лесно се поправят като са няколко отделни модула.
Има си едни копчета за стрелките, други копчета (с черни пластмасови дръжки) за захранването на участъците. Само че ми се видя досадно и неудобно да ги щракам всеки път всичките. Затова една отнай-последните задачи - автоматиката - беше придвижена напред. Една нова платка с още 12 реленца се появи в бялата пластмасова кутия в рамките на един ден! С нейна помощ щракам едно копче - коловозът, който искам да използвам, и второ копче - междугарието (или участъкът към депото). Платката сама включва последователно всички необходими стрелки в нужната посока и хоп - готов нареден маршрут (макар и в момента да няма посока). Всичката тази глезотия може да се изключи само с едно копче (още не съм му измислил място на плочата).
Как изглежда това: ей тук се вижда (ако някой разбере нещо де ...
Зелени светодиоди - показват положението на стрелките. Жълтите - кои участъци от макета са захранени. Копчетата с метални дръжки (които не ги пипам) са за ръчно превключване на стрелките. Светодиодите над всяко такова копче светят (жълто или червено - в зависимост от посоката) докато стрелката се движи - нормално 0.5 до 1 секунда. След като застане в крайно положение светва един от двата зелени севтодиода. Стрелките се включват една след друга, последователността е по мой избор. Имам си и електрически изходи за добавяне на светофорите.
Така пултът стана значително по-удобно за използване. А и изцяло ръчният режим си стои. Макар и само една четвърт, по маекта вече щъкат разни локомотиви (поне за проба). Най-капризният ми екземпляр с минималната си скорост преминава безпроблемно през стрелките. От кеф скачам до тавана ... Най-после дойде време да си довърша депото.
mitko0888:
Лек прогрес:
Пултът е със завършена източна гърловина, с всички функции, за които писах преди:
Естествено от вътре кълбото от жици расте, но е много удобно за разглобяване, вадене на платки, ремонт (имаше едно фалшиво реленце, но всичко си е на отделни платки и кабелите са с куплунзи, така че беше локализирано и сменено безпроблемно).
Едновременно с това и нови опити с деповсия двор. Идеята ми е повечето съоръжения да могат да се махат и слагат, затова са снабдени с подходящи основи и крепеж, с който ще се захранват и лампичките (където ще има такива):
И как изглежда всичко в х процента завършен вид:
(тук кулата изглежда крива заради сапунерката, с която снимам. Иначе си е както трябва)
Според настоящия график седва: довършване на депото и още две платки - за светофорите.
mitko0888:
Развитието за последните две седмици: Пултът се напълни с още две платки - управление на светофорите.
Тъй като макетът няма да пресъздава конкретна администрация, показанията съм предвидил да могат да се използват с различни видове светофори от различни администрации, като най ми допада обикновената сигнализация в БДЖ. Предвидил съм следните сигнали:
- изходен светофор - свети червено и зелено, мисля че е ясно кой за какво е. Схемата е релейна - 5 релета за източната гърловина и три релета за западната. Транзисторно - диодна логика за управление. Всичко това е на една платка - третия ред дясно.
- входен светофор. дава следните показания:
--- забранено влизането в гарата (червено)
--- влизане с макс. скорост, в гарата - спри, изход с макс. скорост, изход с намалена скорост.
--- влизане с намалена скорост, на гарата - спри, или изход с макс. скорост, изход с намалена скорост.
Общо седем различни показания. Влизането с намалена скорост може да е само с жълта лампа, или с жълта плюс зелена.
- предупредителен светофор - показва състоянието на следващия - затворен, макс. скорост, намалена скорост.
Входните светофори се управляват от тази по-дългата платка - трети ред в средата. Оказа се че всичко това може да стане само с 6 релета общо за двата входни светофора и двата предупредителни, с транзисторно - диодна логика (30-тина транзистора) за управление. За всеки входен светофор отиват по 9 жици - един общ + и от другите се палят отделните лампи (светодиоди). За сега светофори нямам, но с една платка с диоди си тествам цялата схема.
Светофорите се командват с бутони: вход от дясно, изход надясно, и още два за лявата гърловина. Работата стана така: първо си нареждам маршрута - или автоматично (писах по-горе, това е самотната платка на втория ред), или ръчно - като си цъкам ключетата на всяка една стрелка. След това натискам бутона Вход (или Изход) на съответната гърловина. Схемата "чете" състоянието на стрелките и на участъците (коловози, междугарие) и включва съответния сигнал. Светофорите се затварят при заемана не участъка след тях, при промяна на маршрута, при натискане на другия бутон (тогава се активира необходимото показание в другата посока).
В гърловината на пулта има само по един зелен диод за разрешен вход и един зелен за разрешен изход. Сега им правя дупките и ги слагам на панела...
Заетостта на участъците е логически сигнал - 0 или 1. Датчиците не съм ги решил, но формирането на сигнала ще е на дъното на макета, в пулта не остана място.
Всичко работи според предвиденото, в процеса на настройката "спестих" два транзистора, всичко друго тръгна от първи опит.
Едновременно с тнова - завършена е механизацията на вратите на депото, остана "приятната" част - състаряването. Тъй като с концепцеята почти всичко ми се изясни, а и основните технологии са овладяни, започва фаза 2 - довършване на конструкцията на целия макет, имам да правя още десетина стрелки и т.н. - като му дойде времето ...
mitko0888:
И една схемичка - входните и ПС от двете страни на гарата (не знам коя ще е четна и коя нечетна, затова са А и В) управлявани със седемте си показания само с въпросните 6 релета.
Светодиодите са с общ + - не е показан на схемата. Управлява се с подаване на "-" (нула, земя, общ ...), съпротивленията също не са показани но с евтините 3мм светодиоди са: червено - 10 кОма, жълто - 5.6 кОма, зелено - 1.3 кОма. Това е при около 6.5 волта захранване ми изглежда да светят еднакво. При светофори от друга администрация промените са в разположението на лампите, като управлението остава същото. Точките от 1 до 8 са осемте проводника към всеки светофор от пулта към макета. Деветият проводник е общият плюс. От входния до ПС има 5 жици (с плюса).
Релетата от рисунката:
ВА и ВВ - включено при разрешен вход в гарата от страна А, респ. В. Блокировката и самозадържането е само за тях.
ИА и ИВ - включено, ако коловозът, за който са включени стрелките за вход в гарата, има зелен изход от другата страна на гарата.
БА и БВ - ако този коловоз позволява да се минава без намаление на скоростта. Съответно от страна А и страна В.
(Може и да има някоя грешка като съм прерисувал схемата на чисто, но иначе на живо работи и ме кефи страхотно).
ПП: Схемичката си е "гениално мое решение" но всеки може да си я ползва на корем, а ако някой изкара някой лев от нея, ще е добре да сподели част от изкараното.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия