Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

ЖАР!ЖАР! ДА СПАСИМ ПАРНИЯ 47.31!!! ЖАР!ЖАР!

<< < (5/7) > >>

Boris 2-12-4:
Качих на блога си още около 140 детайлни снимки.
Цитирам буквално що съм писал там:
"Качвам тези детайлни снимки.Около 140 са. Поне още толкова цветни диапозитива на този локомотив , но в много по-здрав , поддържан вид на 47.31, имам от около преди 20 години. Допълнително и черно бели негативи....Само дето голям фотоскенер нямам (още). Чертежи има в Чехословашко... Ха да видим, ще има смелчага да го прави на модел...

Es sind hier ca 140 Deteilaufnahmen. Zusätzlich habe ich auch so viel Farbdias 6x6 vor ca 20 Jahren zurück. Damals war die Lok viel mehr gepflegt... Auch viele schwarzweiße Negativen nenne ich mein eigen . Ein Fotoscanner für 6x6 Negative habe ich noch nicht... Zeichnungen sind in der Tschechei zu finden. Mal sehen, ob einer wagt  ein Modell zu bauen...  "

http://rocklokomotive.blogspot.com/

turboto:
Не успях да се видя с човека, заради всички тупордии покрай съставянето на новия кабинет, но препредавам дословно думите му: "... вие най-добре знаете какво му е състоянието, излезте с предложение и аз ще го подкрепя. Каквото е нужно ще го направим!..." Като преди да получа този отговор, попитах за финансовата рамка.

В четвъртък сутринта съм в дирекцията (ако не ми мине котка път) :) Тогава ще има и още новини.

gzo:
Абе  :scratch_ones_head: този товек да не би да е Данаил Папазов - от денс новия министър на транспорта ?

piko1:
имам снимка те подобни снимки в един от албумите си от края на 68-ма в Англия интересното е че много от локомотивите за който говорите са били реално оставени на произвола на съдбата на открито на открити коловози ограбвани 20-30 години до средата на 80-те това което искам да кажа е че корозията която а виждам по 47.31 е поносима те локомотивчето си подлежи на реставрация да ще е малко трудоемка задача но не и невъзможна а относно не помня вече на кой на думите за атракционните пътувания
английските 0-4-0 който се водят маневрени се ползват за атракционни пътувания и са били в далеч по окаяно състояние но хората за 5 години планини повдигат да не мислите че по чужбина всичко се случва еи така от нищо то като са стартирали такива инициативи те тия неща са логични ама хората са ги започнали преди 30 тина и повече години и вместо да се учим от тях трябва на 100% да ги игнорираме това че няма къде да се кара е просто поредното оправдание  и прът в колелата има ли желание винаги се намира начин тук в форума има доста rivets counters както ги наричат по на запад точно тези хора са основателите на тия групи от ентусиасти които реставрират по чуждо подвижен състав и те са били моделисти ама са си направили сметката че що нали да си дават парите за HO Spure 1 и тн като на цената на няколко такива може да си купи 1:1 старо желязо и тн и тн

vati Борис  мерси за изчерпателния walkaround за пръв път да видя някои които наистина знае какво значи термина а не просто безцелно снима наляво надясно  :good:

turboto:
Малко новини от четвъртък. Обсъдена беше възможността, парите които ще бъдат дадени за 47-цата да се пренасочат към 36.10 и евентуалното и пребазиране в района на Варна, като се търси схемата всички да са доволни. А в последствие 47.31 да се възстанови за стационарен експонат (като до тогава се прибере обратно в депо Варна или в Го, където ще се ремонтират).

това е за момента

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия