Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Mакетът на gregary
Der Hetzer:
Ако неговият макет се равнява на разстоянието между Централна гара и гара Искър, то това което аз съм тръгнал да правя, като дължина сумарно е сигурно колкото втори челен коловоз - запад на електричката за Перник :fie:
gregary:
Въздухоплавателните средства леееко увеличиха с един балон, три парапланера и един полицейски хеликоптер.
Ще ползвам TV кулата и като РВД :)
И едно пресно КЛИПЧЕ
gregary:
За жалост и това лято отлетя, без да съм сложил и един пирон в макета. Просто "ВРЕМЕ НЕМА" :(
Поне се качвах, да покарам и да си чеша крастата... :haha: Снимал съм с телефона на UHD с малкият( сина ми) и засича малко, но...
КЛИПЧЕ
Дано през есенно-зимният период, да имам време за работа, че ме сърбят ръцете...
mitko0888:
Много симпатичен звук от 7:25 до 7:40 - сигурно заради щангите ... :)
gregary:
--- Цитат на: gregary link=topic=4300.msg113205#msg113205 date=1540191229 ---Дано през есенно-зимният период, да имам време за работа, че ме сърбят ръцете...
--- Край на цитат ---
Ползвах крем за ръце, но... не помага. То си требе... :)
Та, намерих време и започнах крайната спирала...
Първо конструкцията:
После примерно фиксиране на моделите...
И започване на полагане на мрежа, гипсов бинт и гипс. Този начин на правене на ландшафт над спирала ми се вижда най-здрав и го прилагам и тук, както по-напред.
Има един участък, който след направата на ландшафта, няма да мога да го допирам с протегната ръка ( ако приспособя някакъв уред, може ). Затова, сега го ръся с пресята пръст и след това полагам тревката. Там няма да има нищо, което да ми е жизнено важно за функционирането на макета.
Долният тунел, вече е затворен. Поставена е КМ в него, но забравих да снимам, но то е ясно. Остава...ммм...още много работа. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия