Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Mакетът на gregary
pach:
Браво Гришо! Ще стане хубаво, както всичко на макета ти!!! :clapping: :good:
Много интересен и универсален инструмент!
Даваш страхотна идея! Разкажи за него, моля!
bg&flag :hi:
jopeto:
Страхотен! :hi:
gregary:
--- Цитат на: pach link=topic=4300.msg125860#msg125860 date=1756536943 ---Браво Гришо! Ще стане хубаво, както всичко на макета ти!!! :clapping: :good:
Много интересен и универсален инструмент!
Даваш страхотна идея! Разкажи за него, моля!
bg&flag :hi:
--- Край на цитат ---
Благодаря!
Ако става въпрос за керамичната плоча, мислех, че е доста популярна... :yes: ;D
Попаднах с информация за нея в немския форум (www.stummiforum.de) преди години. Купих я оттук https://www.fohrmann.com/de/loetplatte-aus-keramik.html и съм много доволен като ми помага много. И другите предлагани инструменти също са много качествени. Всъщност, качествения и прецизен инструмент е 50% от работата, останалите 50% са муза, късмет, шанс, умение и т.н.
gregary:
Конструкцията е вече готова. Остава да изпиля и почистя спойките, да я измия и подготвя за боя, боядисване и после може би най-трудната за мен работа - монтирането на светофарите и запояването на "косъмчетата" (лакираните жички), за да светнат диодчетата...
Покрай монтирането на сигналния мост видях, че не съм пропуснал да сложа баластра и да подготва порталния тунел за контактната мрежа. Щеше да ми е по-лесно преди да бях изградил с ландшафт масива Гришенвалд :lol: , но и така трябва да се справям. Хубавото е, че имам достъп отвътре в спиралата и до тунела.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия