Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Mакетът на gregary

<< < (16/77) > >>

gregary:

--- Цитат на: nilfe link=topic=4300.msg93887#msg93887 date=1393486783 ---Грег, диодите готови запоени с кабелчетата ли ги купи, или си игра да ги запояваш сам.  :blink:

--- Край на цитат ---

Има една фирма -  "BaHkaTa БаНkаТа ООД". &bgflagДо нейните услуги прибягвам,мисля,че съм намекнал по-горе.Та...откакто взимам уроци от шефа на тази фирма, :hi:виждам колко е интересна електрониката (SMD диоди,резистори,транзистори,платки,термошлаух,касетофони и акордеони... :lol: какви думи само знам :pleasantry:)

zong:
Не съм виждал да продават SMD с кабелчета. Или са на ленти, готови за ползване, или си ги запояваш сам, което е доста пипкаво предвид размера, но не е невъзможно.

nilfe:

--- Цитат на: gregary link=topic=4300.msg93888#msg93888 date=1393488098 ---Има една фирма -  "BaHkaTa БаНkаТа ООД". &bgflagДо нейните услуги прибягвам,мисля,че съм намекнал по-горе.Та...откакто взимам уроци от шефа на тази фирма, :hi:виждам колко е интересна електрониката (SMD диоди,резистори,транзистори,платки,термошлаух,касетофони и акордеони... :lol: какви думи само знам :pleasantry:)

--- Край на цитат ---

Явно Ванката е специалиста. От моя опит стигам до извода, че ръцете ми треперят много, ще пробвам на две ракии дали става спойката по-лесно.  :lol:  :drinks: :drinks: :drinks:

pach:
Не става и на три ракии...но ти може да пробваш всяка вечер в присъствието на жената ако ти прави салатата!  ;) :lol:  :hi:

stefanbaikov:
Браво Гриша, става перфектно. Много старание си вложил. :good: :good: :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия