Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
"Пруски" Т3 в България.("Preußischen" T3 in Bulgarien)
pach:
--- Цитат на: misan link=topic=4305.msg89290#msg89290 date=1369164459 ---Още веднъж благодарности за интересната тема. Беше ми много интересно да видя Т3 с парна помпа за подаване на вода в котела. Изобщо не съм предполагал,че има такова нещо.
--- Край на цитат ---
Не съм специалист, така че може нещо при превода (аз интерпретирам полученото от гугъл транслатора) да съм объркал... :blush2:
Надявам се да не съм"изобретил" нещо ново и несъществуващо в парните локомотиви. Нямахме ли подобна помпа на първата ни мотриса?
Дори имах съмнения, че правилно съм "схванал" за водния резервоар, че е между рамните листове (дори май те са му и стени)
но след като разбрах за какво са двете тръби пред двата въглищни бункера (от там се налива водата)
и съответно начина за попълване на водния запас, вече съм по-спокоен, че водния запас на локомотива е в рамата от вътре.
Благодаря на инж.Димитър Деянов, за хубавите и стимулиращи думи. :hi:
Очаквам разрешение за публикуването на две снимки, които намерих съвсем наскоро след началото
на проучванията ми и които са гарантирано на български локомотиви от ранните модификации на Т3.
Тези снимки са правени на пристанище Варна, като едната потвърждава нашата снимка от "lostbulgaria"
и за двата наистина български локомотива има конкретни технически данни (от гърба на снимките).
Докато чакам разрешението за публикуване, издирвам историята на пристанище Варна и частните (може би) фирми
които са работели на него. Една от тях е експлоатирала тези два локомотива. Не знам на пристанището дали не е
имало теснолинейни коловози, но изобщо не би ме учудило да се окаже така.
Има много модификации на Т3, за теснопътни релси.
Така, че както казва и Владо...очаквайте продължение.
Впрочем ето един приблизителен чертеж на нашите машини, поне докато не ги сравним напълно
става за начална информация:
Тук пък има разлика в наклонената задна стена на кабината.
Всъщност подобен на нашите локомотиви дълги години и ползван за индустриален,
на гара Ерфурт-север. Поне на снимките си приличат.
Както и една снимка от площада пред дирекция на железниците на гарата в Хановер,
правена през 1983г. където предполагам, че са произведени и нашите екземпляри ;) :
от http://www.diehl-j.de
Колкото до Флайшманския показан в липето от Митко - признавам си доста ме изкушава,
но разбрах че точно от тази фирма доста трудно се модифицират моделите...та не знам какво да правя... :scratch_ones_head:
Времето ще покаже как ще развия тази идея... ;D
ПП. Някой може ли да осигури упоменатите два броя на списанието?!?!?! HELP@@@!!!??? :search:
misan:
Темата наистина е много интересна. Доколкото до парната помпа- няма никаква грешка. Вижда се на снимката на локомотив 1703. Най вероятно единия подаващ вода уред в котела е смукателен инжектор,понеже се вижда неговата водоподаваща тръба, идваща от кабината на локомотива,а другия
е парната помпа.
misan:
Дали не е възможно някои Т3 да е бил предвиден да запълни номер 1001 в БДЖ. Нали това е тайнствения локомотив ,които е преди първия локомотив от серия 47 ,които е с номер 1002.
zazo:
Това е доста интересна идея. Много ми допада като предположение. Опасявам се, че само може да гадаем, обаче.
misan:
Още веднъж ще кажа,че темата ми е страшно приятна.
Доколкото Дали някоя Т3 е била тайнствения локомотив-наистина трудно ще открием истината. Но все пак е доста вероятно-все пак колосната формула е една и съща,въпреки,че теглителната сила е доста по малка.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия