Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
"Пруски" Т3 в България.("Preußischen" T3 in Bulgarien)
pach:
Разбира се, че ще е различен, щото е обявен като:
"Dampflokomotive "EA 11" der "Porto di Savona"- Privatbahn (Italien), Epoche III"
А ІІІ-та епоха е доста далеч от нашите.
Всъщност чертежа от горния пост доста добре ориентира, кой точно модел ни трябва ===> поправка!
Той също не отговаря точно на нашите модели (поне Варненския). Издирванет продължава.
Но пък тая цена ..."преглъща" рязането и напасването на парния дом, ако други разлики не се откриват! ;)
Всъщност парния дом направо с целия пръстен трябва да мине една позиция напред ако искаме точност!!! ;)
Не знам Митко какво има предвид ...бояджийте, щото едва ли е бил в по-различни цветове от оригиналните.
Все пак говорим за периода преди 1900-ната година!
Търсим модел максимално близо до първообраза от Прусия №1905:
Но с по-голям парен дом...и вече скрити паропроводи към парната машина :scratch_ones_head:
pach:
Съжалявам момчета, без рязане Флайшмански локомотив не става.
Ето всичко от "фамилията Т3" което тази фирма е правила през годините (до 2007) на съществуването си:
http://www.effert.de/index.php?option=com_content&view=article&id=77&Itemid=83
въртете надолу със скрола...
Освен ако фирамат не е произвела още нещо (да кажат нейните фенове) след 2007г.
Така че локомотива предложен от Митко, си остава най-актуален ...но не за боядисване, а рязане!!! ;D
или това:
Westmodell 89 7263 - Bausatz auf Fleischmann Fahrwerk
Westmodellbausatz + Fleischmannfahrwerk = "Ur T3" in H0
Но с "наставяне" на по-голям парен дом и ...отново рязане, на паропроводите до машината.
Подобно е положението и в ТТ-мащаба. Прави го само JATT, но и той само с рязане става... :(
Vlado:
След това твърде интересно откритие на Пламен аз, разбира се, веднага писах на Деянов, защото кой ако не той би могъл да даде повече информация. Ето и неговия отговор:
"Здравей Vlado,
Темата за парни локомотиви използвани у нас извън БДЖ: от предприемчи по строителството на ж п линии и пристанища, захарни и пивоварни фабрики, каменовъглени и други мини, фабрики за тухли и пр. е интересна но трудна за проучване, главно заради липсата на достатъчно информация. Обект на моите проучвания, както правилно отбелязва в темата за пруската машина Т 3 вашият форумен член, са само локомотивите работили в БДЖ. Отбелязал съм само тези закупени "на старо"от предприемачи след края на строителството и преминали на работа в БДЖ, като например локомотивите 47.13 до 47.18 и др.
Темата за локомотивите извън БДЖ е проучвана специално от Стефан Стоичков, който в две статии: сп. "Железопътен транспорт" - брой 4 / 1994 г. (стр. 27) и брой 1 / 1998 г. (стр. 20) представя откритите при неговите търсения такива локомотиви, включително и няколко машини пруски тип Т 3, в таблици: с данни за производството им, колоосна формула, къде са използвани и каква е съдбата им. Там може да се прочете за най-различни типове машини, закупувани, както казах по-горе, от частни предприятия. Имало е например в захарната фабрика в Долна митрополия локомотив строен за първите парни трамваи в чужбина (той самият прилича на парен трамвай), но закупен и дълги години работи маневра във фабриката.
Според мен е похвално, че има членове на форума с изследователски хъс, с желание за проучване на миналото, защото по този начин може да се открият още неизвестни факти за историята на железниците в България.
Приятен ден: Д. Деянов"
mitko0888:
Сега остана да прочетем и статиите - и всичко е ОК.
Двете локомотивчета от снимките на Пламен, както и чертежът му от първия пост, са на три различни локомотива, (може би ) варианти на Пруския Т3. Мисля че това добре се вижда по разположението на парния дом и (май) пясъчника.
А пък линка го дадох, за да се похваля (макар и още да не е пристигнал но си го бях поръчал преди този диспут :) ) с този красавец. Гледам че отговаря точн она първата снимка (не БДЖ).
misan:
Още веднъж благодарности за интересната тема. Беше ми много интересно да видя Т3 с парна помпа за подаване на вода в котела. Изобщо не съм предполагал,че има такова нещо.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия