Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Искам да споделя!!!
tritehiksa83:
Здравейте колеги,днес се прибрах от работа и влизайки у дома бях покрусен от гледката на падналите вагони и висящия наполовина дизел на РОКО от секцията.оказа се,че противната котка на съседите се е вмъкнала през прозореца и някак си е решила да огледа рафта с влаковете събаряйки едни от най-хубавите ми модели точно зелените игреци на Роко. Не можех да повярвам на гледката,по пода имаше колела,степенки,табелки,потрошени части, бях обезумял,сякаш нещо ме стегна в гърлото.Кажете ми моля Ви какво да правя и къде да търся възмездие ,защо се случва и как да преодолея това ,и от храна съм се лишавал и от дрехи и от какво ли не за да имам колекция един път.Моля Ви кажете ми как да постъпя!Сякаш противното животно ми е отнело най-важното чувствам се осакатен буквално!
emilchaushev:
Владе съчувствам ти и знам какво изпитваш.. Преди три години ми бяха разбили апартамента... Като се върнах всички модели бяха по земята и бяха ходили по тях. Кутиите нацепени със следи от обувките на крадците...
Иначе станалото, станало, ама за да си вържеш гащите слагай витрини срещу този добитък.
tritehiksa83:
Мерси Емко :)
ivo:
Влади :( не търси възмездие ... за всичко си има причина. По добре кажи какви са щетите и как може да помогнем. Y_ците на ROCO сините на CFR ли са ??? Ако са същите имам един 1/ва класа ще ти го дам :)
tritehiksa83:
Mерси Иво за подкрепата ,става въпрос за талига на един DR-1ва класа на Роко тя е най зле защото вече неможе да се закача за коша и има счупени калодки ,другите щети са счупени степенки.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия