Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Искам да споделя!!!
misan:
Аз също мисля,че няма нищо абсолютно нищо лошо човек да сподели болката си.
Моралната подкрепа е много важно нещо и много помага,когато на човек му е тежко,независимо дали става за любовна мъка или счупен модел.
За съжаление не смея да предложа помощ при възстановяването на моделите. Притеснява ме възможността да нанеса повече поражения от въпросната котка.
KRAKOMOBILA:
И аз знам какво е - преди около 6 месеца на мен ми бутнаха 46 125 от около метър.... доста ме заболя сърцето - при мен щетите са една падаща талига (така и не успях да разбера как е закрепена - а видимо няма нищо счупено), паднали няколко странични прозореца - тях залепих - и един счупен пантограф - отчупи се точно мястото където се захваща куката и пантографа постоянно стърчи нагоре.... още ме боли сърцето като я погледна.
Rizar:
Много ясно, че човека ще си сподели, ми то ако не е с нас с форума за кораби ли? И аз бих направил същото, ако ми се беше случило. Тук все пак сме хора и защо да не си споделим преживяното свързано с влаковете и понякога в някой раздел, например по една смешка във "вицове и интересни линкове"... иначе ако не е така форума щеше да е много "сух". Нали? :)
Приятелю tritehiksa83, представям си колко ти е гадно в момента и колко усилия си вложил за да можеш да притежаваш тези модели, но не се отчайвай... материалното винаги може да се възстанови или да се купи ново, колкото и да е скъпо нещо. Искаш ли дадено нещо силно, то няма как да не се случи. Точно на такава книга попаднах вчера... но няма да коментираме книгите сега...
Успех ти желая от сърце! И... горе главата! ;)
tritehiksa83:
:hi:
София 70:
Когато човек брои стотинките всичко му е скъпо .А един истински хобист , дори и да е милионер , естествено ще го заболи дори и от най-малката повреда .
В едно хоби всичко е ценно , включително и скрап-ът от повредени и счупени вагони и машини .Не става въпрос за това - майната му , ще си купя друго . Става дума за това , че то е ценно , със най-вече сантиментална стойност.
Влади , аз няма как да ти помогна , освен с морална подкрепа .
Радвам се ,че почти 99% са те подкрепили , поне морално .
Винаги има един процент , който е статистически.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия