Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Искам да споделя!!!

<< < (2/7) > >>

liro4605:
Влади днес 4 часа седях на един маневрен сигнал срещу твоят прозорец и си мислех с Маринката кат идвахме на гости и колко красиво беше наредил всичко.Сега като пишеш тез неща чак ,не знам ,какво да ти кажа ,но все пак това са поправими неща.Доста сме такива дето делим от залъка за да имаме красиви неща който ни кефят ,но пък така са по-истински.Щом си ги искал пак ще ги имаш,това все пак са само вещи,колкото и да са ти ценни.

tritehiksa83:
Разбира се че си прав Мире ценя мнението ти наистина благодаря каня те пак да дойдеш да знаеш :)

daddy_g:
Влади братле  взимай нещата утре и идвай към нас..хем да пиеме по каф, хем да ги оправиме

tritehiksa83:
Утре трябва да патувам Слави,че баща ми е рожденник мерси за поканата ще измислим нещо за след това

BaHkaTa:
Влади искренно ти съчувствам приятелю, но както каза Иво не търси възмездие. Ще ги ремонтираш и ще са ти още по скъпи и близки до сърцето ти.

Все пак се радвай че само някаква котка ти е била на гости и ти потрошила влаковете. При мен преди години крадци ми бяха на гости и единственото което намерих като се прибрах в нас бяха празните кутий.

Минало бешело пускай го по течението.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия