Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект 07 серия на БДЖ TT и N

<< < (2/3) > >>

Ivo Nedkov:
Браво, много ми харесва.  :clapping:

emilchaushev:
Мисля, че понеделнишки можем да се зарадваме на поредното отроче на тима- Владо, Иво, Васко и Ицо Таванарски. Хиляди благодарности към тях за положения труд!!!

И така представям БДЖ 07 040 в N (1:160)

Ще наблегна на детайлите:

На лицевата част на кабината БДЖ табела с номера на локомотива, бели кръгове на буферите

Надпис БДЖ и номер на кабината I

Номер на кабина II

Странична табела за номер с номер на машината и табела БДЖ

Всички снимки на: http://emochaushev.snimka.bg/hobby/bdj-07.770811.31293075

Vlado:
Емо, страхотен е станал седмачко, но хващай Иво за ушите и да боядиса в черно талигите, и средната част на лока. Това сиво няма място на модела!

Трябва да стане като ТТ-то:

emilchaushev:
За съжаление има и други кусури, като надписите на ревизиите и т.н по коша, които тотално липсват, но мащаба е достатъчно компромисен за да се втелясвам. Наистина на тампонен печат няма как да излезне.

Вижда се дори че големия БДЖ бял надпис е с компромиси в качеството заради релефа и до колкото знам е правен след няколко опита.

Но аз мога да си го обичам и такъв- недодяланичък :)

За сега съм горд, че е единствения в света, освен ако daddy_g не ни изненада :)!

daddy_g:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=4324.msg90577#msg90577 date=1376911260 ---За сега съм горд, че е единствения в света, освен ако daddy_g не ни изненада :)!

--- Край на цитат ---
Ще ви издебна изотзадзе  :spiteful: :spiteful: :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия