ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Национална среща на железопътните моделисти 2013 г.
emilchaushev:
Напомням, че до 30 септември остават 10 дена.
Заявки за нощувките и храна се подават към администрацията на хотела, по указания начин.
Заявки за участие (само за неползващите хотел) се приемат до 30 септември 2013 г. на електронна поща: emilchaushev@yahoo.com , на телефони 0878200478, 0882203607 или на лично съобщение във форума на Railway passion (www.railwaypassion.com) за Емил Чаушев.
Vlado:
Наближава краят на септември и възможността да се запишете за Националната среща. Не се бавете! Запишете се! &bgflag
fpk1999:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,268.msg91453.html#msg91453
В горния линк стана дума за гара Тодор Каблешков.Мислих този пост да е в горното мнение,но не е на мястото си.
Тодор Каблешков е гара на село Златитрап.Тя е последната преди гара Пловдив,естествено от страна София.Честно казано не ме впечатлява толкова,но едно нещо,което харесвам в нея е достатъчно тя да ми е една от доста харесваните от мен гари.А какво е това "нещо".
Когато влакът гара е близо до тази гара,даже още около Кадиево вече се виждат Родопи-те.Сега тук малко ми е трудно да го обясня:
Като ги гледате от Тодор Каблешков,Родопи-те ги виждате на...три "части",-просто не знам как да ги нарека,ако някой знае да каже.Та тези три части са една след друга.В подножието на първата се вижда с. Марково и останалите-мисля че Цалапица,Първенец и още някои.А след първата част е втората.Макар и да не се вижда,понеже планината я скрива,точно в тази полускрита втора част е.....хижата Здравец,днес известна като Еко-хотел.Просто е приятно.Пътуваш в бърз влак,в удобна 63-ка,97-ца или 44-ка,влака е около Кадиево или Тодор Каблешков,виждаш красивите Родопи,в подножието селца,а знаеш,че зад тази част е мястото,където вече втора година е царството на ЖП моделизма...на чист въздух,сред природа и хубави модели.Просто е удоволствие,дори и да не я виждаш хижата от там.Та имам съвет към всички,които ще идват на Националната среща и до Пловдив ще са с влак-
След Стамболийски се огледайте и вижте Родопите.Представете си,че само след около час,ще сте зад планината,по-точно обградени от планина,природа и...хоби. :give_heart:Всъщност ако бях на ваше място бих избрал влак до Пловдив,така се трупа вдъхновение и ентусиазъм преди срещата.Само,ако имате избор избягвайте,БВ 8601,че вагоните му понякога са малко....мръсни...
Не съм от организаторите на най-хубавото събитие свързано с нашето хоби и не знам дали имам това право да съобщавам,ако не е редно просто мнението го изтривате,ще напомня:
За записването остана само тази вечер и утре.
emilchaushev:
Едно уточнение.
Утре изтича срокът, в който можем да се записваме за Националната среща, с гарантирани места от страна на хотела.
От вторник, всички места в хотела останали незаети се отпускат свободно и за други събития и гости. Можете да се записвате на същите цени, но няма да има гаранция, че ще има свободни места.
emilchaushev:
Здравейте,
Днес постигнахме договорка с Хотел Здравец за удължаване срока за резервации до 10.10.2013, с гарантирано запазване на стаите.
Надявам се, че този срок ще помогне да се запишете навреме.
След тази дата записването ще е възможно само при наличие на свободни места.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия