Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Miniatur Wunderland Hamburg на живо

<< < (3/3)

pach:
Явно си отишъл напълно напълно неподготвен!!!
И нито един бутон ли не натисна? Поне Монте Карло и формула 1
снима ли (последната им атракция)?
Жалко, че не си знаел какво и къде да гледаш, че да разгледаш!!!
Но все пак си се разходил, свят да видиш и света теб да види!
 ;D &bgflag bg&flag

TheJackal:
Лапетата натискаха жестоко бутоните и се налагаше охраната да се намесва на няколко пъти с учителките, а и то си пише кое за какво е. Най - голяма експлоатация имаше на Филхармонията на Елба и вулкана Везувий!Както вече казах се заседях повече пред зимната част - скандинавската с феордите и корабите, които маневрираха, интересна ми бе и пристанищната инфраструктура.

TANO:
И преди в разговори на лична съм го писал, сега спокойно мога пак да го напиша - тоя макет е една грандоманска боза от пейзажи и нищо друго. От всичките снимки и клипове дето съм видял досега, не съм забелязал нищо, което да наподобява реалната организация на жп транспорта като цяло. Няма имитация на железница там, поне според мен. Е, ще ми е интересно да го разгледам де, ама съм попадал на снимки на малки диорами, в които може да се види повече, отколкото на тия 100 декара там. Лично мнение, няма смисъл сега някой да скача и да се опитва да ми доказва обратното. :hi:

Апропо да използвам включването, та да питам - понеже децата ги пуснаха 11 дена грипна ваканция, няма ли и нас да ни пуснат грипна отпуска? Ама ако може поне 15 дена, а?

pavel75:

--- Цитат на: TANO link=topic=4337.msg114325#msg114325 date=1548672223 ---И преди в разговори на лична съм го писал, сега спокойно мога пак да го напиша - тоя макет е една грандоманска боза от пейзажи и нищо друго. От всичките снимки и клипове дето съм видял досега, не съм забелязал нищо, което да наподобява реалната организация на жп транспорта като цяло. Няма имитация на железница там, поне според мен. Е, ще ми е интересно да го разгледам де, ама съм попадал на снимки на малки диорами, в които може да се види повече, отколкото на тия 100 декара там. Лично мнение, няма смисъл сега някой да скача и да се опитва да ми доказва обратното. :hi:

Апропо да използвам включването, та да питам - понеже децата ги пуснаха 11 дена грипна ваканция, няма ли и нас да ни пуснат грипна отпуска? Ама ако може поне 15 дена, а?

--- Край на цитат ---

За това последното и аз много искам. Тамън ще довърша полагането на релсите на Елисейна.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия