Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на трамвайно обръщално Хладилника в размер HO
bullied:
След като направихме масата реших да споделя нашето начало на макета почти 1към1 с оригинала ;D.
Масата е готова и сега правя прецизно измерване и калкулиране а разстоянията за да бъде възможно най-точно.
Това е от google maps заграденото с червено е района , който ще пресъздадем.
Тя е в размер 2,24 към 2,28 без Fiddle yarda който впоследствие ще добавим.
Макета ще е малък, в предвид целта която си поставихме.
Докато правехме масата аз си поиграх и направих първата от многото будки за вестници,карти и билети.
Размерът на релсите ще е HOm. Надяваме се до края на годината да е Напълно готов.
urko:
Похвално~!
и все пак каква е точно идеята? "Макета ще е малък, в предвид целта която си поставихме." Както и това какво значи? "без Fiddle yarda който впоследствие ще добавим".Благодаря за отговора - аз не разбирам много...
bullied:
--- Цитат на: urko link=topic=4351.msg90205#msg90205 date=1374598387 ---Похвално~!
и все пак каква е точно идеята? "Макета ще е малък, в предвид целта която си поставихме." Както и това какво значи? "без Fiddle yarda който впоследствие ще добавим".Благодаря за отговора - аз не разбирам много...
--- Край на цитат ---
Ние си имаме голям макет,който си е напълно фиктивен, а този ще бъде копие на оригинала.
А fiddle yarda не знам как е на български, но е скрития район където не се вижда от гледащия.
ivo:
Успех :) с новото начинание :good: с удоволствие ще следя развитието на макета. :hi:
Rizar:
Браво! Будката е много яка! :)
fiddle yard- http://de.wikipedia.org/wiki/Fiddle-Yard ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия