Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

поръчка от Ebay

<< < (3/3)

gregary:
XRISTO, имам предвид да посочиш в акаунта си в ибей като основен адрес за доставка немския. Ако искаш доставка до БГ, посочваш допълнителния адрес в БГ. Имаш го това като опция, нищо не е нередно и няма да ти изтрият профила.
По IP адрес не ми се вярва да е проблем, защото един немец ако отиде в командировка за два месеца в Япония и с тамошно IP не би трябвало да има проблем да пазарува в DE... :)

pach:
...или ти остава опцията да се свържеш с търговеца (когато имаш време обаче).
Понякога ползвам други IP адреси (знаеш как ;)) и ги убеждавам, че съм командировка в Китай,
 а там "рестрикцийте към европа са жестоки"!!! ...и всички немски търговци стават европатриоти
и...отключват опцията за бидване от цял свят! :lol: ;)
Някой после търга пак я заключват, щото имат и други причини - често са били изигравани в една или друга степен от "ненадежни" клиенти, не само от българско!!!
Пазарувай от кръг познати търговци, които и теб те познават (поне един път са ти пращали нещо)!
Другото все още си е "котка в чувал" въпреки различните системи за контрол в бея!
има и други опции, но те не са за "в последния моммент"
Например не чакай да играеш в последния моммент а пусни някаква минимална сума,
хем да  видиш дали те пуска да бидваш (ако не стане - прочети по-горе възможни начини),
 хем ако те пусне, ще можеш да видиш кой още играе, какво е купил напоследък и други коствени данни, които ще ти помогнат да разбереш основно с какви хора и търговци се "състезаваш"!
 :drinks:

XRISTO:
gregary, получи се! Смених си основния адрес, в началото гугъл ми го беше  превел някак странно и останах с впечатление, че ще ме баннат, ако не е българския. Сега го прочетох по-внимателно и се оказа, че просто ми пишат, че трябва да е правилен, тоест, да не съм объркал данните. Даже се пробвах да предложа цена на един такъв търг - всичко е ок. Благодаря ти много, както и на теб, Пламене, бяхте ми изключително полезни.  :good:

Adrian:
Аз ти го казах пръФ - виж си положителната оценка   :this: ти загуби почти 2 дена в мотане  :search:

XRISTO:
Аааабе Адри то и без това отново не спечелих, ама занапред поне няма да има проблеми....  :sarcastic:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия