Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

гара Гавраилово - мащаб НО

<< < (4/8) > >>

stefanoff:
Всичките ми налични снимки на тема Гавраилово са на http://tranzit.dir.bg/load.php?id=ZtTAqbIvE8OORz7V1671302. и http://tranzit.dir.bg/load.php?id=0kWRPnvA0GFg9PIp1671309, Ако нещо липсва или се повредило нещо като детайл казвай да го резна своевременно. Поздрави, лека и спорна работа.

gzo:
Благодаря !
Макар и снимките вече да не са ми нужни, тъй като доста отдавна приключих по моя модел на гара от типа на Гавраилово, е добре, че има кой да свърши тази работа по заснемането на обекта за моделиране. Помня, че тогава с голям зор събрах снимки на фасадите на 10-ина подобни гари и работих по нещо средно между тях. Разликите (в сданията) са най-вече в големината на магазията, формата на капандурата и разположението на комините. Всичко останало е 1:1 с много други гари, включително и с огледално обърнатите (рампата е от ляво).
И тогава, както и сега най-голям зор е намиране на снимки от гърба на гарата, явно всеки забравя за тази страна...

daddy_g:
Поредната пратка от колегата Митко от днес в която има и 4 броя серия 04:  :spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful:

Доста работа ме чака

gzo:
Kолеги, кой ги прави тез стълбове и на каква цена са, че да си поръчам и аз ? Предполагам са в мащаб НО

daddy_g:

--- Цитат на: gzo link=topic=4359.msg90767#msg90767 date=1377721312 ---Kолеги, кой ги прави тез стълбове и на каква цена са, че да си поръчам и аз ? Предполагам са в мащаб НО

--- Край на цитат ---
Тези стълбове ги правиме ние с Митко, цена за момента няма, това са първите бройки и докато не ги изтестваме как се представят на натоварване няма да пускаме в продажба. Засега се представят добре, с ръка трудно се огъват и усукват..като опъна КМ на Гавраилово ще се види, там тя е с 6 такива стълба

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия