Исках простичко да задам въпрос към членовете, респ. ръководството на КЖМБ и се оказа, че това е единственото място - този форум.
Получава се парадокс - искаш да се обърнеш към една организация, която с труда на членовете си е за пример в моделизма у нас, а се оказва, че тази организация няма собствена платформа.
Railwaypassion е частен форум, със собствени правила, понякога много трудно разгадаеми, поради което, неискайки да нахалствам, не го затормозвам с присъствието си. Влизам в сайта на КЖМБ и там пише форум - натискам и пак съм тук.
Получава се на практика размиване на отговорностите - това ми се е случвало и преди - бившето ръководство да казва - "Ами не ме питайте, за форума отговарят други; той не е към нас." А ръководството на форума да казва: "Ми тва си е частен форум, или го харесваш така или не пишеш."В което си има резон определено.(Музиката и поръчването й...)
А аз искам да попитам за неща, на които могат да ми отговарят членовете и/или ръководството на клуба, а не Ганка, Пенка и Станка от ТКЗС-то. Когато имам въпрос към тях(Г & сие), ще си ги попитам по подходящ начин.
Също така, не ми е приятно да ме модерират по тотално обтекаем начин, когато става въпрос за фундаментални процеси, позиции, практики и политики.
В клуба, който ще ни преставя пред утвърдени моделистки организации в Европа, кипи яростен-успокояващ труд.(това по каноните на бушидо) За което много хора, в това число и аз им
Така, че всякъкви напъни да ми се прикачи желанието да разцепвам хората преди важното мериприятие, ще си е чиста проба късогледство или смяна на здравата глава с болната.
Ха наздраве!!!
И сполай Ви!!!