Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Книги за жп моделизъм и железници.
bdz43r:
--- Цитат на: pach link=topic=4392.msg110254#msg110254 date=1515690842 ---Ако само 10% от написаното в тези 35 страници е вярно!!!
--- Край на цитат ---
Чак сега виждам това и съм щастлив, че не е изчезнало. Аз съм убеден, че поне 90% от написаното е вярно и резултатите могат да се видят и на живо.
Когато през 2016 г отидохме да правим проби с електрически локомотив по новата линия за Свиленград, трасето през гара Харманли беше с ограничение 25 км/ч, понеже гарата не беше приета още. Разбира се, ние това не го спазвахме и при първия опит да минем с проектната скорост 80 км/ч, която беше подадена и от пътното оборудване на ETCS (т. е. така си е била заложена), паднахме от столовете на първата крива. Оказа се, че първите три криви по този участък са проектирани и изпълнени в равното поле с абсолютно минималния радиус за тази скорост и без преходни криви. В резултат, чисто новата линия беше пусната в тази част от обходното трасе през гарата с ограничение 65 км/ч.
Много по-късно, при строежа на друга част от новата линия - между Септември и Пловдив, в междугарието Септември - Пазарджик и по двата пътя, контактната мрежа в кривите беше изпълнена с редуващи се прав и обратен фиксатор, като в права. Тази очевАдна грешка, чиято корекция не би променила цената и с 1 стотинка, не само така е била проектирана, но и проверена, одобрена, надзиравана и накрая изпълнена, което значи, че абсолютно никой по цялата верига не е погледнал какво е проектирано и как е изпълнено. Сбърканата контактна мрежа си е така и в момента.
При реконструкцията на гара Владая, на главния коловоз беше направена една къса крива с много малък радиус и без преходни криви (реално проектираща отклонение на стрелка, но без самата стрелка), където скоростта беше, поне на книга, 80 км/ч. Лично началникът на ЖП секция София ме убеждаваше, че кривата е за тази скорост и след като му демонстрирах минаване с 80 км/ч и щеше да си счупи главата, там се появи ограничение 60 км/ч.
IKAR:
https://bahnbuch.de/db-reisezug-und-gueterwagen-reisezugwagen-/-nahverkehrswagen
Много хубава книжка 90 страници голяма тетрадка за крайградските вагони в DB. Описания, история, много хубави снимки отвън и отвътре, чертежи с висока резолюция, точно във формата на дядо ви Стефан. 18 евро, лошото е, че я има само на това място и не приемат нито карти, нито Пейпал.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия