Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Аналогово управление | Analog Control
Управление, чрез промяна на честотата
podpravka:
на входа на симистора се подава постоянно филтрирано през 1000mf. напрежение. пулсациите от степента на отпушване формират изходящ сигнал сходен по форма с този от генератора.
bdz43r:
Извинявам се за намесата, но не ми е ясна целта на цялото упражнение. Звучи ми все едно да си паля лампата чрез компютъра, вместо с ключа на стената... осцилоскопи, генератори, звукови карти... за подкарване на един модел по релсите.
mitko0888:
и аз отдавна се чудех дали да напиша нещо по въпроса, ама ... дойде ми (музата).
НЯМА мотор на Мерклин, който да е за променлив ток!
Ако става въпрос за старите мотори, SFCM, LFCM или DCM, това са мотори със статорна намотка (вместо постоянен магнит) и ротор - три или пет полюсен (както на всички други колекторни моторчета), като тези мотори вървят еднакво добре и на ПОСТОЯНЕН ТОК, И НА ПРОМЕНЛИВ. Единствено трябва да се подаде правилно напрежението към статорната намотка:
през релето за посоката: за да работи моторът с променлив ток.
или през два диода: - за постоянен ток.
Снимките НЕ СА на Мерклин, но такива моторчета са използвани не само от тях и за това ги давам тук.
В редки случаи - мотор с една статорна намотка (вместо нормалните с две последователно свързани и с три извода), диодите трябва да са 4 - схема Грец. Още през 1948 в тогавашната MIBA е дадена схемата за захранване на "променливотоковия" мотор с постоянен ток.
С тези диоди моторът си работи единствено и само на постоянно или изправено напрежение, но не и на променливо!
Без диодите моторът работи и на променливо напрежение, но това не го прави променливотоков. На теория в този си вид наистина може да се говори за "дефазиране" - на напрежението в статорната намотка спрямо ротора, но за целта трябва да се докарат три проводника - релси, трета релса и пантографа през въздушните жици. Всичко друго няма нищо общо с "фазово управление", подскачане и т.н. - пълен ъпсурд. Като си включиш трафа от едната към другата фаза моторът по никакъв начин няма да тръгне на обратно. А това че напрежението може да е с различна продължителност на периода и с различна амплитуда - никой не го оспорва. И DC моторите отдавна се управляват с импулси - различна продължителност и период.
Ако става въпрос за новите мотори - c-sine, CCS, SDS - те също нямат нищо общо с променливотоковите мотори. Това са стъпкови моторчета, в които въртящото магнитно поле се създава от електроника - в някои случаи дори и с процесор - Pic - на контролера. Единствено променливотоково в случая е захранването на входа на този контролер, което веднага се изправя и филтрира за да може да се използва от електрониката в контролера. Не ми се вярва някой да изнесе ОСЕМТЕ проводника от с-синуса до какъвто и да е пулт за управление, за да прави собствано управление.
Променливо токов мотор - асинхронен или синхронен - е съвсем друго нещо. Независимо дали е еднофазен или трифазен. Поне в "нашите" мащаби не съм чул някой производител да използва такъв мотор. В големите мащаби може и да има.
podpravka:
!? АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН. нямам си въобще на идея в годините какви мотори са ползвани, имам наблюдения само от това което имам в къщи, а именно колекция дошла от щутгарт и произведена 198....г. в BR74, BR111 и серия 3089 (BR92) колектор по смисъла на две четки контактуващи с няколко (5,7,9 и т.н.) пластини, НЯМА !!!. посоката на четките при мен е УСПОРЕДНА с оста на мотора, и "търкат" в медни О-пръстени - 2броя. е няма с постоянно напрежение как да се получи въртеливо движение. колкото до посоката на движение, при две статорни намотки навити противотактно, дали ще превключваш между тях или ще захранваш само едната с две различни фази (дефазирани на 120 град.) е едно и също, само дето отпада релето. п.п. за да имаш втора фаза ти трябва източник на трифазен ток (3Х220V). без симулатор няма откъде да го получиш. повтарям 3x220v., а не 380v. така като се пдкачи трафче на всяка фаза, на изход имаме 3X16V трифазно!
mitko0888:
Нищо не мога да ти разбера ...
--- Цитат на: podpravka link=topic=4405.msg91980#msg91980 date=1381985603 ---...
3089 (BR92)
...
--- Край на цитат ---
Дали не е BR-03-10?
--- Цитат на: podpravka link=topic=4405.msg91980#msg91980 date=1381985603 ---... в медни О-пръстени - 2броя ...
--- Край на цитат ---
Това ли са два медни О пръстена?
--- Цитат на: podpravka link=topic=4405.msg91980#msg91980 date=1381985603 ---ще захранваш само едната с две различни фази (дефазирани на 120 град.)
--- Край на цитат ---
Това трябва да е някаква нова магия - да пуснеш две фази по една намотка ...
--- Цитат на: podpravka link=topic=4405.msg91980#msg91980 date=1381985603 ---повтарям 3x220v., а не 380v
--- Край на цитат ---
Е трифазно 3х220 не е ли 380 (линейно)?
И как трите трафа ги свърза към локомотивчето ... с единия върви наляво, с другия - надясно, а с третия - да подскача???
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия