Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
FREMO- стандарти и опериране
pach:
--- Цитат на: emilchaushev link=topic=4411.msg92074#msg92074 date=1382358715 ---Моето мнение е, че няма никаква нужда от национални стандарти.... това води до излишни финансови разходи.
...
--- Край на цитат ---
Това заключение сега го видях. Любопитно ми е на какво се базира?
Не сме плащали стотинка за национален стандарт. Себестойността на модулите не е от значение,
защото всичко е въпрос на изработка, а не на стандарт.
Може по чужд стандарт да излезе и по-евтино, но и по-скъпо, защото всичко е относително.
Дори тук е мястото на националния стандарт - все пак ние по-добре знаем както финансовите възможности
на българските моделисти, така и истинските тукашни цени на материалите влагани в един модул.
Виждал съм да се продават комплект дървени части за модул (равнинен, плосък и тънък) за 50 евро и нагоре!
Така, че както казах това не са критерии, та за това питам, защо смяташ, че национален стандарт е по-скъпо?
emilchaushev:
Паце, сам каза, че хората правещи модули са 10-12. При такъв интерес към модулирането и наличие на национален стандарт максималния брой модули, които ще се реализират едва ли ще надхвърли 40. Представяме си, че някой ще иска да участва в международна среща.... Ще е необходимо да адаптира неговите си модули в част електро от D25 към бананщекер, да инвестира в локонет, евентуално да пооправи краката, защото транспортирането на голям брой сдвоени, спрегнати крака си е изисква доста място за транспорт. Освен това дори за национални събирания, ще трябва да си подготви преходници, заради конекторите, в случай че имаме среща на мъжки с мъжки и женски с женски... И според мен това са си разходи, необходими за да се докараме до големите.
А до кога ще правим опити? Не мисля, че някой от споменатите 10-12 човека разполага с финансовия ресурс да твори за да установи след 2 години че е сгреши и да започне с поредния опит.
Освен това Адри беше много прав.... Тези ни опити по- скоро отблъскват хората да правят модули, за това само можем да си мечтаем да имаме фремо срещи като на запад.
Споделям горчив опит... При пускане на трасето в унгария единия коловоз не даваше контакт.... И се започна врене под модула да се търси повредата.... Е ако само бяхме на банан щекери без изискване да може да се кара и аналогово, нямаше да има конектори от пулта за управление за връзка с модула, на който е управлението... Повредата се оказа, че се е получила от вибрациите по пътя, просто краче в единия конектор се е бил разместил...
Да припомням ли втората среща в Търново, когато едното трасе след разследване тръгна на втория ден....
Фремо е направено за да няма проблеми, да се сглобява бързо, да се кара, а не да се губи време в откриване на проблеми.... Уви за мен националните ни стандарти внасят проблеми. Именно това искам да се избегне. Всяка забежка от основния стандарт може да се счита за нов потенциален проблем. И защо трябва да сме различни, след като международните стандарти са изпитани и развивани има няма 30- 40 години?
zazo:
Според мен сега след Пловдив, ще имаме малко по-ясна и точна представа как стоят нещата на местно ниво, поне в ТТ. Смятам че основата за момента е добра и по-лесно ще можем да уточним какво правим занапред.
За мен обаче не по-малко интересно е какво ще правим и ще се случва ли изобщо нещо на в Н0. В момента ситуацията не е съвсем розова. Налични са:
1. Клубното трасе на КЖМБ;
2. Определен брой идивидуални двупътни модули, които на теория би трябвало да могат да се закачат към него, но на практика не е баш така. Да не говорим, че поне половината от тия модули са си за бракуване или вече бракувани.
Каквото и да си говорим, потенциала на Н0 за разрастване извън тези, които вече по някакъв начин сме ангажирани е най-голям.
Макар и по отделно, явно сме стигнали до извода, че еднопътните модули са за предпочитане. Чудя се дали най-добрия вариант не е да започнем изцяло на чисто Н0?
Gervasii:
В интерес на истината КЖМБ е единственият клуб който се опитва да създадде конфорт на клубните си членове и търси поле за комуникация с всички! Желанието ни е да се разширяваме до финансовите ни възможности които са ограничени.
По отношение на НО - трасето е факт и не бихме задоволи желанията на всички хобисти извън клуба. Считам че трасето е налично и когато се появи клуб с подобно трасе и желае съвместно да оперираме тогава бихме могли да коментираме, но за сега алтертернатива няма.
За ТТ нещата са на друга плоскост. Бяхме в Будапеща на Темофест видяхме, очаровани сме трябва да избистрим приоритетите си и оценим финансовите си възможности като Клуб и да кажем можем, имаме потенциал и финансови възможности и тн.
gregary:
И моето е мнение се препокрива с това на Гервасий.
За ТТ според мен е ясно,че ще се работи в стандарта определен в момента.А трасето в НО какво да го прави?Не можем да го бракуваме и "изхвърлим",само защото не е по международни стандарти.То е налично,функциониращо и напълно задоволяващо нуждите на клубните членове и фенове на НО.Най-удачно е,да се изработи преходен модул (според мен може и само на дървения) който да служи за свръзка с други модули изработени в международни стандарти.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия