ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Здравейте и от мен - martinis

<< < (6/6)

Величко:

--- Цитат на: martinis link=topic=4413.msg92393#msg92393 date=1384333779 ---Не е до натрупване на състав... при мен. Аз принципно не съм вманиачен в детайлността. За мен е по важно един модел да е правилно пресъздаден, да има излъчване и чар... затова и основно си пазарувам по-стари неща, втора употреба  :) Лично предпочитам модел на Жуеф отпреди 20 години за 100лв. отколкото същият модел само че на Трикс или Флайшман за 350лв. отпреди една година.

--- Край на цитат ---
"На вкус и цвет........."
И аз до скоро така си мислех, като "скачах" на всичко старо, що мърда из гуглето ;) Но с течение на времето обърнах(за няма и 1г) палачинката, та може и да размислиш някой ден......Разликата в изработка и движението е оттук до кафенето кристал ;D
Но пък знае ли човек......."На вкус и цвет........."

martinis:
Аз нямам притеснения от първоначално натрупване...  :)дори ще ми е в известен смисъл полезно, да имам "материал" за упражнения по "майсторене" и "сръчкоделие"  :yahoo:.  Мисля, че неминуемо всяка колекция започва с "евтини" и "детски" модели... Това не ме притеснява... Определно ще стигна и до Флайшман, Брава и Трикс, защо не и до по-високи цели?!?  :)
Впрочем последните Жуефи ако се загледа човек по-нищо не отстъпват на Роко и Флайшман, нито по цена, нито по качество. Е, винаги ще се намери някой детайл изпуснат при едните и сложен от другите  :)...

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия