В последно време доста се пише за този вагон.
Та реших да разкажа малко за тях.
Преди няколко години Зазо беше намерил в нета първоначални разработки на вагона.
Няколко месеца след това в Нюрнберг Германия се свързах с Maarten van der Burgt
човека който е собственик на разработката на вагона. Разбрахме се да му помогна с BDZ вагоните и да направим 2 сета по 3 броя вагони.
Червения вагон беше частна поръчка на друг човек.
Той не пожела да оправим надписите и нямаше планове да продава вагоните.
Самия Maarten каза, че е свободно изпълнение.
За момента ситуацията е следната
БДЖ вагоните ще са само един сет от збр. вагона не е окончателно завършен има малки корекции които Maarten иска да отстрани. Тепърва ще правиме мостра с българските надписи на вагона. Съдействие по избора на номера и ревизии на вагоните съм получил от 3_ма наши съфорумци на които имам пълно доверие.
За да няма спекулации няма да казвам кой са. В момента в който има повече инфо ще пиша ....
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Прилагам тази икона като символ на надеждата да запазим темата чиста. Който няма атрибут както казва Емо да си играе с него си е негов проблем, но ако някой все пак реши да цапа темата просто и аз ще спра да пиша.
Прилагам линк към иконата
който е радетел за чисти отношения и мрази гнусотиите в форумните теми може да я използва като символ и да я прилага към своите постове.
http://farm4.staticflickr.com/3797/10588846105_2b6363904d_o.png