Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
Модел на вагон - BDZ Uagpps
evrokoma:
Проблема не е самият БДЖ състав който е произведен, а финансовото състояние на Българина. И аз исках 1-2 46-тици но при цена от близо 400лв неуспях да ги заделя затова и не поръчах. Сега отново търся но цената е космическа надхвърляща 500лв. Обаче няма как при малки серии да се постигне ниска цена затова и мисля да взема една румънска 40-ка която да преработя в наша 46 :stink:
Vlado:
--- Цитат на: daddy_g link=topic=4416.msg92265#msg92265 date=1383159047 ---Иво знаеш че не се отказвам лесно..Въпреки, че съм малко разочарован от интереса към локомотивите(иначе доста хора "искат" БДЖ) поръчки има...само на националната среща бяха поръчани 4 локомотива. Смятам да зарадвам и чеТТниците с 04, но малко по малко. Колкото до вагона - и аз искам но си признавам че трудно ще заделя финанси за сет от 3 вагона. Но със сигурност ще докопам 1 брой който ще мине подробно разфасоване и оразмеряване на всеки детайл :spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful:
--- Край на цитат ---
Слави, знаеш, обещах ти и съм готов да ти дам вагона! Е, не държа да го разфасоваш ( ;)), но за оразмеряване е сгоден.
daddy_g:
--- Цитат на: Vlado link=topic=4416.msg92273#msg92273 date=1383204636 ---Слави, знаеш, обещах ти и съм готов да ти дам вагона! Е, не държа да го разфасоваш ( ;)), но за оразмеряване е сгоден.
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Прозвучал съм малко като касапин хахаха..само ще го разглобя
Adrian:
--- Цитат на: martinis link=topic=4416.msg92271#msg92271 date=1383167194 ---... Засега се въздържам единствено поради факта, че въобще не съм наясно колко и кои са нещата, които са официално произведени, а не преработени и модифицирани единични бройки от колеги или частни майстори.
--- Край на цитат ---
http://www.bulgariancollection.com/others_yaxon_tin_bdz/bdz-bulgarian_state_railways.htm
тук колегата BDZ е започнал да систематизира ...но има да се добавят 2-3 модела :)
TANO:
--- Цитат на: daddy_g link=topic=4416.msg92274#msg92274 date=1383205799 ---.само ще го разглобя
--- Край на цитат ---
Няма да можеш. Частите на коша са лепени. Най много да го изпочупиш. За съжаление изработката е ... е не е като на Роко например. За някои неща бива, но например за буферите за малко да ревна като ги видях.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия