Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Изработка на (РДБГ) Регионална дирекция борба с градушките гр.Долни Дъбник в H0.
tritehiksa83:
Хаха мерси Иво,ами замислям се за гарата, която даже в момента ремонтират.
tritehiksa83:
https://www.facebook.com/photo.php?v=670952189606050
Adrian:
WTF !
(не е What the fuck !)
( а Welcome to facebook) :haha:
ей сега ще те прилапа Създателят на вдовици :good:
gzo:
Koлега,
имам приятел, който е работил там и каза, че макета има доста несъответствия. Едно в цвета и отделно със емблемите по фасадата, нанесени на ниво 2 ет. Едната топка също има различия с реалноста.
Дал съм му фейса ти, приеми го и може да се консултираш с него. Помно доста подробности.
Поздрав
Стан
tritehiksa83:
--- Цитат на: gzo link=topic=4420.msg92540#msg92540 date=1385143948 ---Koлега,
имам приятел, който е работил там и каза, че макета има доста несъответствия. Едно в цвета и отделно със емблемите по фасадата, нанесени на ниво 2 ет. Едната топка също има различия с реалноста.
Дал съм му фейса ти, приеми го и може да се консултираш с него. Помно доста подробности.
Поздрав
Стан
--- Край на цитат ---
Супер ще ми е от голяма полза,да в момента сградата е бяла не както преди,а по отношение на кълбетата беше истинско предизвикателство да пресъздам сферична форма от картонен лист,в интерес на истината не търся съвършенство а един скъп детски спомен!! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия