Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Книга "Рилската железница и Балабановата фабрика" от Методи Панайотов

<< < (3/4) > >>

Vlado:
За поръчалите ми книги:
Всички заявени бройки ще са тук в сряда по някое време (ще потвърдя допълнително като ги взема). Затова и тъй като бройките станаха доста, което пък ми ангажира сериозен паричен ресур,моля, от четвъртък  нататък софиянци в бърз порядък да ме потърсят на адрес: бул. Княз Александър Дондуков 52 (Централно управление на НАП), за да им дам екземпляр от книгата, респ. платят 10 лв. за бройка. Ако ще изпращам по Еконт - на лична ми дайте адрес за получаване, за да изпращам на него.
Моб. ми телефон е: 088 737 84 69

Vlado:
Колеги, книгите са у мен. Заповядайте да си ги получите!  :hi:

p.p. Господин Панайотов ме помоли да съобщя на всички ви, че средствата от продажбата на книгата ще се ползват единствено и само за възстановяване на няколкото останали теснолинейни вагони, които предстои да получи безвъзмездно от БДЖ в най-скоро време. Каузата е благородна, няма спор!

pach:
Книгата е над 300 стр. като има дори скици и размерни чертежи на подвижент състав!
Дори на някои от снимките се виждат много добре и служебните надписи по вагоните.
Половината от обема е факсимилиета на оригиналните документи,
 ведомости и статии от пресата в онова време. Който не си я закупил - ще съжалява!
Тази теснолинейка е особено благоприятна за моделиране като междурелсие,
малобройни модели подвижен състав и може да се движи на доста малки макетчета в тесни домове!
Благодарности на автора и нека все така да има успех в благородното си начинание!
 :hi: :hi: :hi:

rumensoft:
Здравейте и от мен. Днес и аз се сдобих с нея. Благодаря на Владо за това, че ми я запази  :drinks:
Наистина интересна книжка и е супер евтина, направо се учудвам. Препоръчвам я на всеки, има какво да се прочете, извлече от нея  bg&flag
Радвам се, че почнаха леко по леко да излизат такива книжки свързани с БДЖ  :drinks:

Adrian:

Много ти благодаря , Владо , че отдели от времето си за да можем лесно да се сдобием с книгата - страхотна е , много ми хареса !!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия