Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Релси

<< < (2/2)

l-donovan:
Благодаря много за съветите!Май наистина ще е по-добре едната гара да отпадне а около другата да има повече детайли,депо,товарна гара,въглищарна или нещо друго.Ще се опитам да увелича и горните прави с използването на стрелки в завой,както каза колегата.Друго,което мисля,че ще удължи трасето е използване на две нива.Така,че ще следва малко промяна.А за двата коловоза много ми се иска за в бъдеще да се разминават два влака!
Благодаря за помощта! :hi:

martinis:
 :good: Ще се удължи трасето, да. И аз го мисля моя макет с едно долно ниво, което ще ми бъде нещо като скрита гара за обръщане на посоката.

pavel75:

--- Цитат на: l-donovan link=topic=4436.msg92746#msg92746 date=1386280048 ---Благодаря много за съветите!Май наистина ще е по-добре едната гара да отпадне а около другата да има повече детайли,депо,товарна гара,въглищарна или нещо друго.Ще се опитам да увелича и горните прави с използването на стрелки в завой,както каза колегата.Друго,което мисля,че ще удължи трасето е използване на две нива.Така,че ще следва малко промяна.А за двата коловоза много ми се иска за в бъдеще да се разминават два влака!
Благодаря за помощта! :hi:

--- Край на цитат ---

Пробвай да предоговориш размерите. С тези 230 см ще вдигнеш горното ниво до към 6 см, което е малко.
Ако успееш с второ ниво там вече може да мислиш за спирка или малка гара.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия