Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

жп стълбове + телеграфни стълбове

<< < (2/2)

daddy_g:
Водят се избутвачи за кожички, от портокалово дърво и мостовак квадрат и половина

bdz43r:
Стълб тип БДЖ в мащаб ТТ с 6 мм2 рекордоман, 0,5 мм2 медна заваръчна тел и купешки изолатори. За НО може би ще трябват по-големи диаметри.

vankata86:

--- Цитат на: vankata86 link=topic=4467.msg93310#msg93310 date=1390684272 ---Някой може ли да помогне да ме насочи от къде да си купя жп стълбове за контактната мрежа на влаковете или съвет от какво мога да си направя собственоръчно?

--- Край на цитат ---
`

Благодаря на всички за оказаната помощ ще се пробвам да направя собственоръчно и като съм готов ще пусна някоя снимка.Отново благодаря и приятно моделиране на всички!

vankata86:

--- Цитат на: vankata86 link=topic=4467.msg93319#msg93319 date=1390739940 ---`

Благодаря на всички за оказаната помощ ще се пробвам да направя собственоръчно и като съм готов ще пусна някоя снимка.Отново благодаря и приятно моделиране на всички!

--- Край на цитат ---

А ето ги и моите телеграфни стълбчета,с малко поправка откъм чашките станаха супер.Направих ги с бял лак за по добра достоверност.Мисля,че добре се получи. ::)

София 70:
Снимката не се вижда.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия