Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare

<< < (23/54) > >>

cosio:
Продължаваме напред! Днес Дан изпрати чертежите на 46 124, която ще бъде произведена като AF10023.  ;D

gzo:
Бай Данчо ги е изпратил на всички ни (че дори и по дваж ако си пишете от един мейл а му плащате по пейпала от друг)

П.С. сега се замислям, че с тези означения по лока може да опъваме само товарачки  :blink:

cosio:

--- Цитат ---Внимание: тази тема не е активна от 120 дни.
Може да продължиш с отговора си или да създадеш нова тема.
--- Край на цитат ---

46 124 не заслужава такова отношение! :blink:

Ще кажете: "Ами то няма новини!". И наистина е така, няма. :( Последното, което научих от Дан е, че заводът в Китай се местел и затова изостават с производството. Междувременно моделът се появи с опция "предварителна заявка" в много онлайн магазини - за мен сигурен знак, че рано или късно ще се появи на бял свят. Обаче аз нямам търпение и затова започнах да се чудя какво да правя дотогава...

И се сетих за нещо друго, което заслужава тази бързоходна мечка - една фото-хронология на историята й до момента. 8) Затова реших да се поровя в моя архив, а той започва в далечната за мен 2005-та година. Тогава за първи път пред моя първи фотоапарат попадна 46 124.

Приканвам всички, които имат снимки на 124 да публикуват и тях в темата с кратък коментар. С предимство да бъдат наистина историческите кадри. :hi: Например тoзи:

Източник: http://railwaymodeling.com/gallery/displayimage.php?pos=-927

Снимката е от 1987-ма година. Тук 124 все още не е претърпяла модификация за движение със скорост до 160 км/ч. И няма как да не задам въпрос, който ме вълнува от много време. Сините фарчета, както и по-тъмно синьото и бежавото "бяло" заводски продукт ли са, или са плод на допълнителен тунинг в депо Бс?

А сега да премина и към обещаните мои първи снимки на тази мечка. Като снимки не са много успешни, но на тях добре си личат характерните отличителни черти на ливреята й - по-убитото синьо, бялото, което всъщност не е бяло, както избледнялата боя по рамата. Влакът е 3621, а на фона на снимките се вижда добре славното минало на Бс пристанищна. :cray:

Поздрави и очаквам вашето включване. Аз иначе имам още доста снимки за качване.  :spiteful:

stivi1504:
Здравей!
Винаги съм харесвал тази серия локомотиви на БДЖ. Когато бях малък, и още не разбирах толкова от локомотиви и вагони, много ми бяха интересни талигите му, особено с тези огромни пружини. Чудех се защо има толкова много колела. :lol: Обожавах да гледам как си дига пантографа и потегля. Това ми беше любимата част- чуваш тракането по релсите и свирката на локомотива.
Качи още снимки на един от моите любимци. А  ако го имаш пребоядисан или в по-чист вид, още по-добре- да не изглежда толкова застарял. :haha: Покажи също моделче на локомотива. В началото на темата си споменал за някаква лимитирана серия. Може и да е от твоята колекция. :good:

Ivo Nedkov:
Вчера имах възможността за пореден път да видя БГ локомотива 46-та серия.
Харесва ми като детайлност и изработка. Движи се тихо и плавно.
Това е единственната фирма, която го е правила.
Kойто иска да си го купи ще трябва да е търпелив, защото в момента не се намира.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия