Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare
ivo:
:) познавам лично Алесандро ... няма скоро да го направи ...
Величко:
Любопитно ми е,защо така мислиш? Все пак става въпрос за пари. Като гледам има голям интерес от половината соц към въпросните модели и си мисля, че с лекота би продал 400- 500 броя с различни разцветки.
Best Ripper:
--- Цитат на: Велко link=topic=4480.msg105382#msg105382 date=1479589593 --- Любопитно ми е,защо така мислиш? Все пак става въпрос за пари. Като гледам има голям интерес от половината соц към въпросните модели и си мисля, че с лекота би продал 400- 500 броя с различни разцветки.
--- Край на цитат ---
Майна, лошо мислиш... В БГ интересуващи се - хиляди, питащи - стотици, мераклии - десетки, купувачи - единици... Това е нашенският рИализъм... :drinks: Факинг рИализъм, ама рИализъм... А иначе всяка "разцветка", дет му викаш, си е отделен модел и от всяка искат по 400-500 броя.. А не общо от всите... Капиш?
mite:
еййй ако направят чалга серия с криско азис и къв ти там елит на нашата мОзика, ше бъде най продавания лок за всички времена...
Величко:
Бат Венци, по принцип си прав, но.......рИално нещата не са като от преди 5-6г. За този период навлязоха нови хора в хобито, част от които с психопатски поглед на нещата :pleasantry: А и хората си промениха мисленето. Като чета старата тема и как хората разсъждават над възможността да си купят 46-цата мисля, че всеки ще си даде сметка за евентуални грешки, ако вижда такива в себе си. Аз примерно, дори да нямам пукнат лев, ще отнеса две-начини за взимане на пари бол. После може цяла година да се облизвам, но ще си ги закича с кеф в хола! :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия