Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare
Mironista:
--- Цитат на: Велко link=topic=4480.msg105386#msg105386 date=1479626224 ---Бат Венци, по принцип си прав, но.......рИално нещата не са като от преди 5-6г. За този период навлязоха нови хора в хобито, част от които с психопатски поглед на нещата :pleasantry: А и хората си промениха мисленето. Като чета старата тема и как хората разсъждават над възможността да си купят 46-цата мисля, че всеки ще си даде сметка за евентуални грешки, ако вижда такива в себе си. Аз примерно, дори да нямам пукнат лев, ще отнеса две-начини за взимане на пари бол. После може цяла година да се облизвам, но ще си ги закича с кеф в хола! :drinks:
--- Край на цитат ---
Аз съм един от психопатите, който за пследните две години даде без да казвам голяма дума поне 6 или 7 бона за влакове от къде ли не, e-bay, olx и всякакви други сайтове. Така че подкрепям бате Велко аз лично си мисля да си взема 3 брой, защото 3 ми е любимо число освен това събирам всичко по 3 бройки. Поздрави от мен един психопат
pavlinbg:
Има "раздвижване" в Липето във връзка с 46 124. Обявената цена, на която можеше да се прави резервация, е изтрита, като вместо нея е посочено многозначителното "Price Follows"
https://www.modellbahnshop-lippe.com/produkt/Amintiri+Feroviare/169-4-005001-252363-0-0-0-11-5-2-0-gatt-gb-p-0/ein_produkt.html
Предполагам, че 46 124 ще последва съдбата на злополуния вагон на "Роко" - там се процедираше по подобен начин. :( Та някой знае ли нещо по въпроса ?
В крайна сметка, ако от A.C.M.E./ AF нямата намерение да произвеждат локомотива, да го махнат от каталога си, а не вече три години напразно да се надяваме и да си точим езиците във форума!
pavlinbg:
А ето и отговора от Дан:
Hello,
The model AF 10016 ( 46125) is no longer avaible.
We expect a new BDZ lok in 2018 ( 46124)
Best regards,
Cu respect,
Dan Hotico
Tel +40 723 870670
Така, че и тази Коледа няма да стане!
МАШИНИСТ:
Каква сума сте склонни да заплатите за модел на 46 ? Аналогов , цивров ? Не китайски,румънски и прочее.
За истински,целометалически , за колекционери.Рабира се и самоходен / задвижен /
Filip Andonov:
Нито стотинка !
Извинявам се, но на подобно питане и с никаква информация, не мога да отговоря друго.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия