Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

БДЖ 46 124: лимитирана серия от Amintiri Feroviare

<< < (17/54) > >>

Adrian:

- Ванка , Ванка , пернах Марчето , вече съм мъж !!
- Колко си тъп , Саше , още нямаш 46-ца , пък се пишеш мъж !

Adrian:

О,ти , неразумний и юроде , повтаряй след мен :

Заклевам се
в името на всемогъщия Пач ,
че ще си купя поне един БДЖ 46 124 !
Заклех се ! :rtfm:

Mironista:
Здравейте приятели,

Аз от скоро съм в клуба и започнах да събирам БДЖ, някой може ли да ми каже от кой, от къде и как да си поръчам прекрасната 46-ца.

Искам да заявя една бройка за колекцията ми. Моля някой добър човек да ми прати мейл ил ителефон на господина и ще се опитам да поръчам и аз.

Поздрави и лека от мен

Adrian:
За всички , които ги мързи да прочетат темата , още в първия пост пише следното :

Off-Topic:Ето какви са условията за поръчка на електровоза:

Минимален брой предварителни заявки: 25 (Към дата 06.10.2014 г. има заявани 19 бройки.)
Цена на предварителните заявки: 185 EUR
Нормална цена (извън предварителните заявки): 195 EUR
Начин на плащане: PayPal или по банков път, веднага щом локомотивите бъдат произведени (данните можете да намерите на www.minimodel.eu)
Доставка (с включена застраховка от 500 EUR): DPD, цена 12 EUR на пакет
Очаквана дата на доставка: септември - ноември, 2014 г.
Производител: Amintiri Feroviare
e-mail за заявки: hgd@hgd.ro В писмото напишете своите имена и адрес за доставка на английски език.
ВАЖНО: Темата не е за събиране на хора за обща поръчка, а цели да сподели информацията, за да се гарантира минималният необходим интерес към 25 локомотива. Ако някой прояви желание, може да псуне отделна тема за обща поръчка.

Моля за всякакви други въпроси и запитвания да се обръщате директно към г-н Хотико на посочения мейл (hgd@hgd.ro).
апропо , вчера на открит урок на дъщеря ми по български език спрягаха глагола "купувам" - нека и ние да вникнем в тази прекрасна терапия - повтаряйте след мен , както и през целия прекрасен ден :

1. аз купувам 46-ца               1. ние купуваме 46-ци
2. ти купуваш 46-ца              2. вие купувате 46-ци
3. той(тя, то) купуват 46-ца 3. те купуват 46-ци

Помнете - за да има БДЖ модели , трябва да ги Ку ! Пу! Ва! Ме! - производителят не му дреме за България , а за $

mitko0888:
Adrian, това, което си написал в сиво, къде го намери?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия