Други организации и клубове > Пловдив и региона | Plovdiv Area
Сръчковци
mill:
В събота и неделя "синята зона",т.е. паркинг с sms в Пловдив не работи.Ако има свободно място може да се паркира и на Джумаята.Така,че спокойно може да си паркирате по" Булаир" Авкс.Велешки"/ако е разрешено въобще/паркирането и по ул."Иван Вазов"/в началото,откъм ж.п.гарата/ ,която е на 200-300 метра от заведението където е сбирката :hi:
Best Ripper:
Абе паркирайте си спокойно и на ЖП линиите.. и без това по тях вече не се движат влакове.... :haha: :lol: :lol:
ogiegp:
Сърдечни благодарности на всички ,които с присъствието направиха днешната среща това което беше :hi: :clapping:
Останах смаян от всичко.Хора,обстановка,отношения,модели.Дори и в най-смелите ми надежди не се промъкваше и една стотна от всичко това днес. :wacko:
Направихте днешния ми ден ПРИКАЗЕН.Искам тази среда още хиляди пъти :give_heart:
БЛАГОДАРЯ сърдечно на всички присъствали/дори и духом/ днес :hi: :hi: :hi:
Снимки аз специално не направих поради технически спънки :blush2: :blush2: :blush2:Виновната след малко ще си го "отнесе" :spiteful: :spiteful: :spiteful:
На вниманието на несериозния колега с лютеницата!!! Какви се тези половинчати истории :nono: :nono: :nono:
Постъпи оплакване от пренебрегнати и съответно засегнати обслужващи!!! :blush2: -"Като не му е харесала лютеницата,утре да донесе от неговата за сверка на рецептата и корекция на технологията" :haha: :lol: :haha: :lol: :haha: :lol:
Best Ripper:
И малко рИализъм от пътя София - Пловдив... БДЖ преминава в система Мерклин... :haha: :lol:
l-donovan:
Много ми харесва циментовоза от предпоследната снимка!На коя фирма е производство?(това не е ли циментовоза,по който Слави(daddy_g) работеше?) &bgflag
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия