Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Проблем: късо съединение при преминаване над изолиращ съединител
zong:
Няма нужда да правя нищо по усилвателя, за да стане на бустер. Платките на двете 10764 усилвателя и 10765 бустера са абсолютно еднакви. Точките за запояване на крачетата на booster in и booster out са свързани паралелно с писти, така че няма нужда да се прави нищо, ако искате само два усилвателя да свържете. За повече трябва да се запои още един RJ11 куплунг. Другото важно нещо е да не се включва управление,т.е. маус във вторият усилвател, защото ще изгори. Кабелът също трябва да се преправи, т.е. да стане паралелен. Аз преправих един телефонен 4-ка, защото те иначе са кръстосани. Някъде другаде е проблемът. Сега ще го снимам да видите.
zong:
Ето снмки
Двата изхода на втория за мултимауса съм ги залепил с изолирбанд да не става облъчване, иначе работи всичко, просто ставя късо в точката на изолиране и то не винаги, а при бавно преминаващ влак или като го спра так че едните колела да са в едната половина
mitko0888:
Между 1-во и 4-то краче има резистор 1.2к. Във втората централа, тази която ще е бустер, този резистор трябва да го отпоиш. Иначе двата стават в паралел и чувстнвителността за късото е по-голяма.
(Това не съм го правил и не съм го проверявал - на твоя отговорност)
zong:
Мерси колега,
има логика в това, което казваш. Обаче в крайна сметка започвам да се двоумя дали да съсипвам усилвателя, понеже след малко размишления стигнах до извода, че повече от 3 влака едновременно едва ли ще могат да се карат на моята скромна маса от 1.20 х 2.10, но наистина има резон, защото при преминаването на влака там става нещо,. Възможно е да го гаси, защото сигналът между различните изолирани участъци се разминава с малко... Ще реша какво да го правя, но благодаря още веднъж :drinks:
pach:
Виж и си разглоби вагоните без декодер, за да погледнеш каква им е схемата.
Крушките няма да примигват защото са много над 50 Нz каквато е чувствителността на човешкото око.
DCC честота грубо казано е над 8 кНz!!! Резистора 1,2 кОм е сложен подобно на тези които понякога се слагат
на колоосите на вагоните за да сработват датчиците за присъствие (обратните връзки ...например към S88).
При наличието на такива резистори датчииците отчитат не само локомотива но и вагоните с като консуматори.
Не е задължително да са осветени, но с резисторите на колоосите се "виждат" и товарните вагони.
Често обаче се влиза в конфликт с настройката на защитата.
Тоест може би си най-близо до истината - за такъв макет не ти трябват два усилвателя.
Поздравления обаче - ти си втория (или може би третия) който си ги включва така, без да се набутва 180 евро
за "разпределителя". Някъде тук бях постнал снимки и начин на скачване до четири такива усилвателя,
независимо от кой модел са. Аз така си ги включвам и на модулите, защото там има предвидена такава система,
но досега не съм имал някакъв проблем. Преработката се прави за да може да се включат повече от два - тогава немонтирания
от РОКО съединител става нужен. Няма значение къде се включват и колко мишки - само една обаче трябва да
е водеща (master) а всички останали се включват само като подчинени (slave). Ако все пак някоя от тях не сработи
се променя адреса и в XpressNet - обикновенно мишката индицира съобщение за грешка - тоест адреса който тя "заявява"
вече е зает. Съдържанието на съобщението може да се види в съответното ръководство (май беше ERR13 - но не помня на изуст).
Като адресите може да са от 01 до 31 (или 27 бяха) като адрес 00 е запазен от РОКО за служебно ползване.
Тоест толкова мишки може да се навържат, но само една е мастера или съответно за мастер е РС-то ако е с компютърно управление).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия